پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱ آبان ۱۳۸۸، ۱۱:۴۷

همایش "حج مظهر برابری" برگزار شد

همایش "حج مظهر برابری" برگزار شد

همایش حج با عنوان "حج مظهر برابری" با همکاری نمایندگی فرهنگی ایران و مجلس اعلامی اسلامی فدرال در هتل کینک شهر آدیس آبابا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این سمینار با حضور زمانیان سفیر  ایران  اعضای سفارت، رؤسای مجلس اعلای اسلامی فدرال آدیس آبابا، ارومو، بنی شنگول، عفار و دیگر ایالتها، رئیس حج مجلس فدرال، عبد الواسع حقوقدان و مسئول کالج نورالسلام، شیخ عزیز الدین عبد العزیز رئیس جمعیت العلمای دادگاه عالی، شیخعبد القادر احمد فتو رئیس دعوای علمای مجلس اعلای اسلامی فدرال، تعدادی از ائمه جمعه و جماعات آدیس آبابا و دیگر ایالتها، تعدادی از اساتید و دانشجویان دانشگاه آدیس آبابا برگزار شد.

در این سمینار  غلام علایی سرپرست  وابستگی فرهنگی ایران در سخنانی با اشاره به آیه ای از سوره آل عمران اظهار داشت: "نخستین خانه ای که برای مردم بنا شده، همان است که در مکّه است خانه ای که جهانیان را سبب برکت و هدایت است. در آنجا آیات روشنی از جمله مقام ابراهیم ـ علیه السلام ـ است و هر کس داخل آن شود در امان است. برای خدا، حجّ آن خانه بر کسانی که قدرت رفتن به آن را داشته باشد، واجب است. و هر کس راه کفر پیش گیرد ، بداند خدا از عالمیان بی نیاز است".

 شیخ امان مسئول حج کشور  اتیوپی به نمایندگی از رئیس مجلس اعلای اسلامی فدرال در سخنانی اظهار داشت:  حج یکی از نعمات بی بدیل الهی است که بر بندگان خود ارزانی داشته تا آنان با بهره مندی از این فرصت مناسب در صدد خودسازی خود و جامعه خویش باشند.

خانم رقیه حسن دانشجوی دکترا در رشته زبانشناسی و محقق اسلامی نیز با ارائه مقاله ای از وحدت  به عنوان درمان اصلی جامعه مسلمین یاد کرد و اظهار داشت: شیطان با حیل مختلف تلاش دارد تا از عملی شدن آن در جامعه ممانعت بعمل آورد.

شیخ عزیز الدین عبد العزیز رئیس جمعیت العلمای دادگاه عالی نیز در سخنانی در خصوص ویژگیهای منحصر بفرد حج  اظهار داشت: با حلول ماه ذی الحجه بخش عظیمی از مسلمانان جهان اعم از اقوام و ملل مختلف و با رنگ ها و نژادهای گوناگون با شور و شوق فراوان به سوی مرکز وحی و عشق حرکت می کنند و فارغ از تفاوت ها و اختلاف های ظاهری ، قومی و نژادی همه با لباسی سفید و با یک شعار، همایشی را آغاز می نمایند که در نوع خود بی‌نظیر است. 

کد خبر 969426

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha