پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آبان ۱۳۸۸، ۱۸:۱۹

گزارش مهر از نیجریه/ دوستی:

پیروزی بر گامبیا دور از دسترس نیست/ انتظارات مردم منطقی باشد

پیروزی بر گامبیا دور از دسترس نیست/ انتظارات مردم منطقی باشد

سرمربی تیم فوتبال زیر 17 سال کشورمان با بیان اینکه وضعیت تیم ایران از لحاظ بدنی و فنی بسیار مطلوب است گفت: با این شرایط شکست و پیروزی برابر گامبیا دور از دسترس نیست.

علی دوستی در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به نیجریه ضمن بیان مطلب فوق افزود: همیشه اولین بازیها در چنین مسابقاتی بسیار سخت و دشوار است. ضمن اینکه گامبیا در مرحله مقدماتی تیم غنا را حذف کرده است و تیم جوانان این کشور نیز هفته گذشته عنوان قهرمانی جهان را به دست آورده است. با این شرایط کار سختی داریم اما آمادگی بالای بدنی و فنی بازیکنان مرا به موفقیت و پیروزی در این دیدار امیدوار می کند.

وی ادامه داد: به تیم و بازیکنانم اعتماد و اعتقاد بالایی دارم و قطعا آنها در دیدار فردا با غیرت و تعصب مثال زدنی خود برای پیروزی در این دیدار با تمام توان می جنگند.

وی با بیان اینکه تیم ایران پس از هشت سال و برای دومین بار در تاریخ در چنین مسابقات مهمی شرکت کرده است، تاکید کرد: کار ما بسیار سخت است زیرا تجربه حضور در مسابقات جهانی را نداشته ایم اما در این مدت در تورنمنت ها و اردوهای خوبی شرکت کردیم. خصوصا اردوی سنگال که این اردوها و مسابقات به ما کمک کرده اند تا با آمادگی کامل به مسابقات جهانی اعزام شویم.

دوستی در مورد اینکه از چهره های بازیکنان گامبیا مشخص است بسیاری از آنها صغرسن هستند خاطرنشان کرد: امیدواریم فیفا در این خصوص عدالت را رعایت کند. اما با توجه به اینکه فیفا برای رشد فوتبال میزبانی سه جام جهانی را در طول یک سال به کشورهای آفریقایی داده است به نظر نمی رسد روی تیم های این قاره نظارت داشته باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه برای موفقیت در این رقابتها به دعای خیر مردم نیاز داریم تصریح کرد: مردم و کارشناسان باید به تیم ما نگاهی منطقی داشته باشند. درست است ما برای قهرمانی به جام جهانی آمده ایم اما در فوتبال هزار اتفاق می افتد باید از اینکه پس از سالها افتخار قهرمانی آسیا آن هم با پیروزی در تمام دیدارها و همچنین کسب سهمیه جهانی را به دست آورده اند کاملا حمایت کرد.

سرمربی تیم فوتبال زیر17 سال کشورمان افزود: باید به حفظ استخوان بندی این تیم پس از هر نتیجه ای کمک کنیم تا این تیم در مسابقات مقدماتی و نهایی جوانان آسیا به میدان رفته و در آن رقابتها هم ایران را جهانی کنیم.

وی در خصوص اینکه چه آینده ای برای بازیکنان تیمش پیش بینی می کند اظهار داشت: به این بازیکنان بسیارخوشبینم، قطعا در تیم ما بازیکنانی هستند که مهدوی کیا ها، دایی ها، نکونام ها آینده فوتبال خواهند بود و باعث افتخار آفرینی و غرور فوتبال کشورمان در سالهای آینده خواهند بود.

دوستی در پایان در پاسخ به این سئوال که چه آرزویی دارید گفت: بزرگترین آرزویم سرافرازی و موفقیت تیم ملی ایران است و تمام توان خود را به کار می گیریم تا شگفتی ساز این جام شده و با ارائه بازیهای زیبا حتی به کسب مقام های بالاتر و عنوان قهرمانی هم فکر می کنیم.

کد خبر 970123

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha