پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آبان ۱۳۸۸، ۹:۴۰

14 هکتار فضای سبز در مبادی ورودی شهر قزوین احداث شد

14 هکتار فضای سبز در مبادی ورودی شهر قزوین احداث شد

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قزوین از ایجاد 14 هکتار فضای سبز در ورودی غربی شهر قزوین خبر داد.

سیدمهدی کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین گفت: به منظور توسعه فضای سبز و زیباسازی منظر ورودی شهر قزوین، دو طرف اراضی شیب راه (رمپ) و گشت راه (لوپ) بلوار میرزا کوچک‌خان زیر پوشش فضای سبز قرار گرفت.
 
وی افزود: برای اجرای این طرح بزرگ، پس از مطالعات کارشناسی و تهیه طرح، عملیات آماده ‌سازی بستر شامل زیرسازی، خاکریزی، تسطیح و رگلاژ و طراحی شبکه آبیاری هانتر (بارانی) در محدوده 14 هکتار اجرا شده است.

مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قزوین یادآور شد: پس از اتمام عملیات آماده ‌سازی و اجرای شبکه آبیاری هانتر، عملیات احداث فضای سبز شامل چمن کاری در وسعت 11.6 هکتار، گل کاری دایمی در سطح شش هزار و 100 مترمربع، کاشت گیاهان پوششی در سطح 1.3 هکتار و غرس 200 اصله درخت انجام شد.
 
وی گفت: اجرای این طرح بزرگ موجب ایجاد چشم ‌انداز زیبا و نمای سرسبز و با طراوت در ورودی غربی شهر قزوین شده است.

کاظمی عملیات لوله‌گذاری آبخوان به منظور تجهیز بستر فضای سبز محدوده به شبکه آبیاری تحت فشار بارانی و استفاده بهینه از آبیاری اراضی مذکور را از نکات خوب این طرح ذکر کرد.

وی تأکید کرد: با توجه به ایجاد فضاهای سبز جدید شهروندان باید در نگهداری آن دقت بیشتری کنند تا با توجه به هزینه انجام شده  شاهد استفاده بهینه از این فضاها باشیم.
 
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قزوین یادآور شد: برای حفاظت از فضای سبز باید فرهنگسازی کنیم تا مردم با توجه ویژه و مشارکت در امور شهرداری از منابع موجود کمک کنند.

کد خبر 970399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha