پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ آبان ۱۳۸۸، ۹:۴۵

از سوی رئیس جمهور ؛

اصلاحیه قانون بیمه اجتماعی رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری ابلاغ شد

اصلاحیه قانون بیمه اجتماعی رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری ابلاغ شد

رئیس جمهور قانونی را ابلاغ کرد که بر اساس آن، همه رانندگان وسایل نقلیه حمل و نقل بار و مسافر بین شهری و درون شهری مشمول قانون تامین اجتماعی شده و مکلفندحق بیمه مقرر در این قانون را راسا حداقل سه ماهه پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، قانون اصلاح قانون بیمه اجتماعی رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری که در مجلس شورای اسلامی تصویب و از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام موافق با مصلحت نظام تشخیص داده شد برای اجرا ابلاغ شد.

بر اساس این قانون، ماده واحده قانون بیمه اجتماعی رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری مصوب 18/2/1389 اصلاح و تبصره‌های آن به قوت خود باقی ماند که بر اساس ماده واحده اصلاحی از تاریخ تصویب این قانون کلیه رانندگان وسایل نقلیه حمل و نقل بار و مسافر بین شهری و درون شهری مشمول قانون تامین اجتماعی مصوب 3/4/1354 قرار گرفته و مکلفندحق بیمه مقرر در این قانون را راسا بر مبنای درآمدی که همه ساله طبق ماده (35) قانون مذکور تعیین می شود حداقل سه ماهه به سازمان مزبور پرداخت و از مزایای قانون تامین اجتماعی برخوردار شوند.

در ماده واحده قانون‌ بیمه‌اجتماعی‌ رانندگان‌ حمل‌ و نقل‌ بار و مسافر بین‌ شهری مصوب - 18/2/79 آمده است که از تاریخ‌ تصویب‌ این‌ قانون‌ کلیه‌ رانندگان‌ وسایط‌ حمل‌ ونقل‌ بار و مسافر بین‌ شهری‌ مشمول‌ قانون‌ تأمین‌اجتماعی‌ قرار گرفته‌ و مکلفند حق‌ بیمه‌ مقرر در قانون‌ تأمین‌اجتماعی‌ را راساً بر مبنای‌ درآمدی‌ که‌ همه‌ ساله‌ طبق‌ ماده‌ (35) قانون‌ تأمین‌اجتماعی‌ مصوب‌ 19/3/1354 تعیین‌ می‌گردد حداقل‌ سه‌ ماهه‌ به‌ سازمان‌ مزبور پرداخت‌ و از مزایای‌ قانون‌ تأمین‌اجتماعی‌ برخوردار گردند. در صورت‌ عدم‌ پرداخت‌ حق‌ بیمه‌، سازمان‌ تأمین‌اجتماعی‌ حق‌ بیمه‌ راننده‌ و متفرعات‌ آن‌ را طبق‌ ماده‌ (50)قانون‌ مذکور وصول‌ می کند که با اصلاح این ماده واحده بند آخر آن حذف شده است.

کد خبر 970529

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha