پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مرداد ۱۳۸۳، ۱۴:۳۲

گزارش هاي خبرنگار اعزامي "مهر" از جام ملت هاي آسيا - چين (126)

آري هان: از هواداران ممنونم

با توجه به تساوي كه در بازي قبل بدست آورديم از پيروزي پرگل و روحيه بخش مقابل اندونزي راضي هستم.

به گزارش خبرنگار "مهر" سرمربي هلندي تيم فوتبال چين پس از پيروزي 5 بر صفر مقابل اندونزي ضمن بيان اين مطلب تصريح كرد: من به بازيكنانم گفته بودم كه فقط بازي خودشان را انجام دهند و صبر و حوصله پيشه كنند تا به نتيجه برسند. خوشحالم از اينكه روند گلزني منظم ما از چند ماه قبل تا حالا حفظ شده است.


آري هان در بخش ديگري از سخنان خود گفت: ما براي انجام اين مسابقه از آمادگي لازم  برخوردار بوديم و بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم. البته با توجه به پيروزي اندونزي مقابل قطر، بازي را با احتياط آغاز كرديم. اما همان طور كه همگان مشاهده كردند تيم ما در اين مسابقه فرصت هاي فراوان گلزني را ازدست داد.
سرمربي چين با اشاره به حمايت همه جانبه هواداران چيني افزود : من از هواداران چيني ممنونم. از اينكه توانستيم بازي خوبي را مقابل ديدگان آنها به نمايش بگذاريم به خودمان مي باليم.
گفتني است تيم فوتبال چين در بازي نخست با حساب 2 بر2 مقابل بحرين متوقف شد. ميزبان رقابت هاي جام ملت هاي آسيا روز شنبه به مصاف قطر خواهد رفت.

کد خبر 97171

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha