به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حسین صافی زاده ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در جیرفت گفت: به منظور آمادگی برای مقابله با آنفولانزای نوع A تخت های بستری بیمارستانهای استان توسعه می یابد.
وی افزود: هم اکنون تنها آزمایشگاه تخصصی جنوب شرق کشور در خصوص تشخیص این بیماری در کرمان وجود دارد و از افرادی که دارای علائم شدید آنفولانزا باشند آزمایش به عمل می آید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: تعداد پزشکان استان کرمان با توجه به احتمال افزایش موارد بیماری کافی است و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
وی اضافه کرد: مردم می توانند با رعایت نکات بهداشتی و استراحت و درنهایت طی دوران بیماری دوران ابتلا را پشت سربگذارند.
صافی زاده عنوان کرد: طبق بررسی های قطعی 18 بیمار مبتلاء به آنفولانزا در کرمان شناسایی شده اند که 8 نفر از این بیماران در شهرستان جیرفت زندگی می کنند.
وی افزود: علت افزایش تعداد موارد بیماری طی هفته گذشته تغییر شرایط آب و هوایی و وضعیت مدارس و مهد کودکها بوده است.
نظر شما