پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آبان ۱۳۸۸، ۱۹:۲۰

قهرودی خبر داد:

کاهش تعداد زائران حج تمتع امسال به دلیل آنفلوآنزای نوع A

کاهش تعداد زائران حج تمتع امسال به دلیل آنفلوآنزای نوع A

رئیس سازمان حج و زیارت گفت:‌ بر اساس تصمیم کمیته کشوری مبارزه با بیماری آنفولانزای نوع A تعداد زائران حج تمتع امسال کاهش یافت و این کاهش سبب تحمیل خسارت حدود 60 میلیارد تومانی به سازمان حج و زیارت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی خاکسار قهرودی عصر امروز سه شنبه در همایش معاونت برنامه‌ریزی، نظارت و ارزشیابی بعثه مقام معظم رهبری گفت: علاوه بر کادر پزشکی هر ساله امسال 40 پزشک متخصص در موسم حج خدمات بهداشتی به زائران ارائه می کنند و تجهیزات و امکانات بیشتری نیز بدین منظور تخصیص داده شده است.

رئیس سازمان حج و زیارت ادامه داد: ظرفیت‌های کاروان‌ها امسال از 220 نفر به 145 نفر کاهش پیدا کرده و زائران در 494 کاروان‌ که حدود 20 کاروان از سال قبل کمتر است سازماندهی می شوند.

به گفته خاکسار قهرودی حجاج ایرانی امسال حدود 57 هزار نفر هستند و به هر زائر ایرانی به جای چهار مترمربع فضا پنج متر مربع فضا اختصاص یافته است.

رئیس سازمان حج و زیارت در ارتباط با استانداردسازی بار همراه زائران گفت: 100 هزار ساک حمل بار برای امسال ساخته شد و بنا شد به 50 درصد هزینه آن سوبسید تعلق گیرد و تنها 20 هزار تومان از زائران بابت این ساک دریافت شود. با این اقدام بنا داریم به سمت حل موضوع اضافه بار و همچنین اصلاح الگوی خرید زائران حرکت کنیم.

خاکسار قهرودی در ادامه گفت: با صدا و سیما قراردادی بسته شد که بر اساس آن برای استانها برنامه‌هایی تهیه و نیز در شبکه های سراسری برنامه های برای اطلاع رسانی حج ساخته و پخش شود و اطلاع‌رسانی درباره حج و برنامه‌های آن با قوت پیگیری  شود.

وی گفت: هماهنگی های زیادی با نیروی انتظامی درباره خروج مواد مخدر از کشور انجام شده که افراد در موسوم حج برای خروج از کشور اگر مواد مخدر همراه داشته باشند از رفتن آنها به حج جلوگیری می‌شود.

قهرودی افزود: دولت سعودی امسال به دلایلی برای ورود و خروج پروازها از جده سهمیه‌ گذاشته‌اند که به این ترتیب برای برگشت از حج دچار مشکلاتی خواهیم شد. در ابتدا بنا داشتیم 3 تا 5 روز تعداد روزهای حج تمتع کاهش پیدا کند ولی با این سیاست طول اقامت همان 30 روز می‌شود. در سالهای قبل در جده 9 تا 10 پرواز در طول روز به سمت ایران انجام می شد ولی امسال این تعداد به 3 پرواز در طول روز کاهش پیدا کرده است.

کد خبر 972347

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha