پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ آبان ۱۳۸۸، ۱۱:۰۹

وزیر مسکن از پروژه های بخش مسکن استان زنجان بازدید کرد

وزیر مسکن از پروژه های بخش مسکن استان زنجان بازدید کرد

زنجان - خبرگزاری مهر: با حضور وزیر مسکن و شهرسازی از چندین طرح بخش مسکن استان زنجان بهره برداری شد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، بازدید از بیمارستان 220 تختخوابی شهرستان ابهر با پیشرفت فیزیکی 21 درصد و زیربنای 15 هزار و 400 متر مربع اولین طرحی بود که مورد بازدید وزیر مسکن در استان زنجان قرار گرفت.

این پروژه از مصوبات دور دوم سفر ریاست جمهوری بوده و قرارداد ساخت آن 20 ماهه است که اعتبار تخصیص یافته سال جاری به این پروژه یک میلیارد و 800 میلیون تومان است.

وزیر مسکن در این بازدید با تاکید بر لزوم توسعه روند ساخت پروژه بیمارستان 220 تختخوابی ابهر از پیمانکار این پروژه خواست تا پایان سال جاری با تخصیص کامل اعتبارات اختصاص یافته، سقف بیمارستان ساخته شود.

همچنین وزیر مسکن از پروژه مجتمع مسکونی 160 واحدی مهر ابهر با زیربنای 17 هزار مترمربع بازدید به عمل آورد.

این پروژه با پیشرفت فیزیکی 45 درصد تا اول مهرماه سال جاری نزدیک به دو میلیارد تومان اعتبار به خود اختصاص داده است.

مجتمع مسکونی ابهر در 5 بلوک 6 طبقه و در قالب پروژه های مسکن مهر ساخته می شود.

کد خبر 972563

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha