۶ آبان ۱۳۸۸، ۱۹:۱۲

کرمانشاه، استان برتر در زمینه بهبود کیفیت و ارائه روشهای تدریس شناخته شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه در زمینه ارائه روشهای تدریس از نظر بهبود کیفیت، طراحی و برنامه ریزی در 13 رشته تحصیلی در سطح کشور حائز رتبه اول شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، جلال امینی بعداز ظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: استان کرمانشاه در خصوص طراحی و ارائه روشهای تدریس از نظر بهبود کیفیت در رشته های زمین شناسی، ریاضی، تاریخ، رایانه، جغرافیا، ادبیات،عربی، زمین شناسی، شیمی، روان شناسی، اقتصاد و... رتبه اول را در سطح کشور کسب کرد، همچنین در رشته های فلسفه و منطق و قرآن نیز حائز رتبه دوم شده است.

 

امینی با بیان اینکه دبیرخانه هر کدام از رشته ها در یکی از استانها مستقر بوده است، گفت: سال گذشته دبیرخانه شیمی و امسال دبیرخانه ریاضی نیز به استان کرمانشاه اختصاص داشت.

 

وی تصریح کرد: برنامه هایی که برای یک سال فعالیت آموزشی در استان تدوین شده به عنوان برنامه های برتر در سطح کشور شناخته شده بنابراین برنامه ریزی ها و طراحی ها باید در کل کشور اجرا و عملیاتی شوند.

 

در این جلسه استاندار کرمانشاه نیز با اشاره به توفقیات حاصله در استان در بخشهای مختلف گفت: در استان کرمانشاه کارهای خوب همراه با خلاقیت و ابتکار صورت می گیرد که اطلاع رسانی از این نوع اقدامات الزامی و حائز اهمیت است.

 

مجید غفوری با بیان اینکه روحیه خودباوری و توانستن باید در کل استان گسترش پیدا کند، اظهار داشت: ترویج خودباوری و توانستن منجر به ایجاد انگیزه و شور و نشاط در جامعه می شود که این مهم زمینه ساز پیشرفت و توسعه در استان خواهد بود.

 

وی تصریح کرد: جوانان، کارشناسان و کارمندان استان دارای استعدادها و ظرفیتهای خوبی برای انجام کارهای بزرگ و مبتکرانه هستند که اعتماد به نفس و روحیه خود باوری باید بیش از پیش در جامعه تقویت شود.

 

همچنین در این جلسه کارشناس مسول بهداشت مدارس سازمان آموزش و پرورش استان نیز گزارشی از اقدمات انجام شده در زمینه پیشگیری از آنفلوانزا در مدارس استان ارائه کرد و گفت: آموزش مربیان کانونهای فرهنگی و تربیتی، آموزش مدیران و معاونین و مستخدمین مدارس، جلسه توجیهی کارشناسان بهداشت در مناطق تدریسی استان، آموزش اولیاء دانش آموزان، ارسال دستور المعل استانی پیشگیری از آنفلوانزا و جمع آوری آمار دانش آموزان مبتلا به بیماری خاص به منظور تهیه واکسن آنفلوانزای فصلی از اعتبارات استانی و... از جمله اقدامات انجام شده در پیشگیری از این نوع بیماری است.

 

نسرین زارعی با بیان اینکه نسبت به سایر استانها در خصوص پیشگیری از بیماری آنفلوانزا شرایط خوبی داریم، گفت: سایر ادارات و ارگانهای اداری و حمایتی در خصوص پیشگیری اقدامات موثری انجام داده اند و کارشناسان بهداشت سازمان آموزش و پرورش به همراه عوامل اجرایی دانشگاه علوم پزشکی استان در مدارس اقدامات لازم را در خصوص پیشگیری از بیماری و اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 972981

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha