پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آبان ۱۳۸۸، ۱۷:۴۶

برای پنجمین بار صورت گرفت؛

ناکامی مجدد پارلمان عراق در تصویب قانون جدید انتخابات

ناکامی مجدد پارلمان عراق در تصویب قانون جدید انتخابات

نمایندگان پارلمان عراق به علت حل نشدن اختلافاتشان درباره کرکوک، برای پنجمین بار در تصویب قانون جدید انتخابات شکست خوردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های عراق، پارلمان عراق امروز و برای پنجمین بار متوالی، نتوانست قانون جدید انتخابات را که در برگیرنده رای گیری درباره مسئله کرکوک به عنوان شرط اساسی تصویب این قانون، تصویب کند.

فراکسیون پارلمانی کردستان پیشنهادی را که بر اساس آن انتخابات در کرکوک در دو حوزه و حوزه اول بر اساس ثبت رای دهندگان در سال 2004 پیش از نوسازی و حوزه دوم بر افزایشهای حاصله پس از این تاریخ  برگزار شود، نپذیرفت.

خاطر نشان می شود این پیشنهاد را عادل عبدالمهدی معاون رئیس جمهوری به عنوان راه حلی برای بحران اصلی یعنی کرکوک ارائه کرده بود.

از سوی دیگر، اعراب و ترکمانها پیشنهادی را ارائه کردند که مبتنی بر برگزاری انتخابات بر اساس ثبت نام رای دهندگان سال 2004، ارائه کردند.

همچنین فراکسیونهای پارلمانی، با پیشنهاد ارائه شده از سوی سازمان ملل متحد که مبتنی بر ثبت نام سال 2009 برای برگزاری انتخابات در کرکوک به دلیل تعارض با قانون شماره 36، مخالفت کردند.

این در حالی است که شورای سیاسی امنیت ملی بر ضرورت برگزاری انتخابات در موعد مقرر آن بر اساس فهرست فراگیر و حوزه های انتخاباتی متعدد پیش از ارجاع قانون به پارلمان تاکید کرده است.

قانون شماره 36 مصوب  سال 2008، وضعیت خاصی را برای استان کرکوک که مانع اساسی در برابر تصویب قانون انتخابات به شمار می رود، مشخص کرده است.

انتخابات پارلمانی عراق قرار است 16 ژانویه 2010(26 دی) برگزار شود.

کد خبر 973007

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha