به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به نیجریه، دیدار تیم های فوتبال نوجوانان ایران و کلمبیا در حالی چهارشنبه شب با تساوی صفر بر صفر به پایان رسید که بارندگی شدید در شهر کالابار علاوه بر وقفه یکساعته در جریان این بازی اتفاقات جالبی هم در پی داشت که در زیر می خوانید:
* این بارندگی از دقایقی پایانی نیمه اول آغاز شد و باعث شد تماشاگرانی که در روبری جایگاه قرار داشتند خود را با سرعت به زیر جایگاه مسقف برسانند. این اتفاق بسیار سریع رخ داد و حتی نیروهای امنیتی نتوانستند به آن واکنش نشان دهند.
* با شروع بارندگی، اسکوربرد ورزشگاه را خاموش کردند و پس از روشن کردن آن دقایق طولانی از این اسکوربرد تصویری نمایش داده نشد. در بین دو نیمه داور و نماینده فیفا در زمین مسابقه حاضر شدند و برای دقایقی به امتحان زمین چمن پرداختند که به اصرار نماینده فیفا داور راضی به ادامه مسابقه شد.
* در جریان هجوم تماشگران به سمت مسقف ورزشگاه مادری با فرزند 4 ماهه اش با وساطت خبرنگاران به جایگاه خبرنگاران آمد که این مسئله سوژه عکاسان شده بود و او را کوچکترین تماشاگران دنیا نامیدند!
* در دقیقه 52 بازی با اصرار مسولان دو تیم و داور مسابقه بازی به مدت یک ساعت تعطیل شد که در این میان بارها ناظر فیفا تاکید کرد تحت هر شرایطی این بازی برگزار می شود زیرا در غیر این صورت تمام برنامه های سفر ایران به شهر انوگو( محل برگزاری دیدار با هلند) بهم خواهد خورد.
* با شروع بارندگی پشه و حشرات بسیاری فضای ورزشگاه را به اشغال خود درآوردند که مشکلاتی را برای حاضران در ورزشگاه بوجود آورد.
* یک بازیکن تکنیکی در بارندگی شدید و در وقفه بین دو نیمه وارد زمین شد و حرکات جالب آن با تشویق متوالی تماشاگران همراه شد. البته حرکات این بازیکن در بارندگی، باد شدید و رعد و برق های متوالی انجام می شد.
* تعدادی از تماشاگران پس از تداوم بارندگی ورزشگاه را ترک کردند اما یک گروه نیجریه ای که تنها با طبل و بوق و وسایل دیگر تیم ها را تشویق می کردند تا دقایق پایانی مسابقه با انرژی و حرارت خاص به کار خود ادامه دادند.
* در زمان لغو مسابقه نادر عزت اللهی مربی تیم ایران و علی دوستی سرمربی تیم ایران برای بررسی وضعیت چمن وارد زمین مسابقه شدند که در این بین علی دوستی بارها به توپ ضربه زد تا از شرایط حرکت توپ روی این زمین خیس اطلاع پیدا کند.
* آنالیزورهای دو تیم گامبیا و هلند نیز در ورزشگاه حضور داشتند که آنالیزور تیم هلند از وقفه بسیار این مسابقه و لغو نشدن مسابقه ابراز نارضایتی کرد.
* خبرنگار تیم کلمبیا که با پرچم این کشور وارد جایگاه خبرنگاران شده بودند باحرکاتی که انجام می دادند باعث ناراحتی خبرنگاران سایر کشورها شدند.
* در جریان بازی شب گذشته باز هم مسئول هماهنگی خبرنگاران فیفا برای خبرنگاران رسانه ملی ایران مشکلات بسیاری را بوجود آورد. این در حالی بود که با خرید حق پخش این مسابقه نباید چنین اتفاقی می افتد.
* اکثر جو این مسابقه به سود تیم کلمبیا بود اما عملکرد بسیار خوب بازیکنان ایران سبب شد در پایان این دیدار تماشاگران ، تیم ایران را به شدت تشویق کنند.
* در جریان این دیدار عکاسان برای گرفتن عکس با مشکل بسیاری مواجه شده بودند و حتی در مواردی آنها مجبور به خالی کردن شیشه لنز دوربین خود از آب بودند!
نظر شما