محمود یاوری در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: هرچند استقلال تیم بزرگی است اما مربی با 35 سال سابقه مربیگری هیچ باکی از بازی در مقابل چنین تیم هایی ندارد.
وی اظهار داشت: به رغم اینکه استقلال دچار حاشیه شده است و در هفته های اخیر نتایج ضعیفی کسب کرده است اما برای دیدار مقابل این تیم به نتایج ضعیف آنها در دیدارهای اخیرشان توجهی نخواهیم کرد.
سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: خوشبختانه وضعیت بازیکنان شاهین نسبت به بازی های قبل بسیار بهتر شده است و از توان بالاتری برخوردار شده اند.
یاوری گفت: به لحاظ دوندگی و نفس، بازیکنان شاهین به مرز 85 درصد رسیده اند اما مشکل این روزهای شاهین شلیک ضربات پایانی است که در صورتی که با دقت زده شود به طور قطع با نتیجه دلخواه، ورزشگاه را ترک می کنیم.
سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر با بیان اینکه استقلال همیشه خطرناک و مدعی بوده و هست، اظهار داشت: نمی توان گفت نتایج نامناسب هفته های اخیر این تیم نشان دهنده این است که آنها ضعیف شده اند بلکه به نظر من این تیم دچار حاشیه شده است.
یاوری در خصوص میزان شناختش از استقلال گفت: شناخت خوبی نسبت به استقلال داریم و باتوجه به نحوه بازی حریف تمرینات خود را در طول این هفته پایه ریزی کرده ایم.
وی با بیان اینکه برنامه های ویژه ای برای رویاروی با استقلال داریم، گفت: هر چند استقلال برای برد به میدان خواهد آمد اما سعی خواهیم کرد با اجرای صحیح برنامه ها بتوانیم نتیجه دلخواه را از استقلال بگیریم.
سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر یادآور شد: خوشبختانه در بازی مقابل استقلال تهران هیچ بازیکن محروم و مصدومی نداریم.
استقلال تهران و شاهین بوشهر روز یازدهم آبان ماه ساعت 16 و 30 دقیقه در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم می روند.
نظر شما