دبيركل بورس اوراق بهاداردرگفت وگو با "مهر" درخصوص وضعيت بورس هاي منطقه اي، با بيان اين مطلب گفت: بورس هاي
منطقه اي اهداف سازمان بورس را براي افزايش بخشيدن به عمق بازار محقق كرده اند به طوري كه حجم مبادلات بورس اصفهان حدود 3.5 ميليارد تومان بوده كه از حجم مبادلات بورس تهران در سال 1380 به مراتب بهتر بوده است.
دكتر حسين عبده تبريزي افزود: با بيان اينكه بورس هاي منطقه اي به ارتقاء مفهوم بورس در سطح كشور كمك مي كند ، اظهار داشت: يكي از اهداف ايجاد بورس هاي منطقه اي آشنا كردن مردم با ابزارهاي سرمايه گذاري در بورس كشور است و هم اكنون نيز اين بورس ها با رواج فرهنگ سرمايه گذاري ، موجب اقزايش استقبال مردم از بورس شده اند و اين استقبال در برخي مناطق مشكل كمبود جا را ايجاد كرده است.
وي افزود: هم اكنون چهار بورس منطقه اي در كشور فعاليت مي كنند و بزودي 20 بورس ديگر نيز در مناطقي كه كشش بورس را دارند ايجاد خواهد شد.
وي ، با اشاره به اينكه يكي از مشكلات بورس تك محصولي بودن آن است، افزود: ما تاكنون فقط سهام موجود در بازار را به مردم ارائه مي كرديم و مراجعه كنندگان انتخاب ديگري نداشتند اما با ايجاد سبد سهام و انتشار اوراق مشاركت خصوصي اين مشكل نيز به زودي در بورس حل خواهد شد.
نظر شما