پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ آبان ۱۳۸۸، ۱۳:۳۱

ساخت اولین بیمارستان خصوصی کردستان 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

ساخت اولین بیمارستان خصوصی کردستان 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

سنندج - خبرگزاری مهر: اولین بیمارستان بخش خصوصی در کردستان با 97 درصد پیشرفت فیزیکی در شهر سنندج در حال ساخت است.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، استاندار کردستان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان صبح یکشنبه ضمن بازدید از مراحل ساخت و ساز و تکمیل بیمارستان تخصصی آریا که توسط بخش خصوصی در استان در حال احداث است در جریان مشکلات و کاستیهای پیش رو قرار گرفتند.

مدیر بیمارستان تخصصی آریا در جریان این بازدید به خبرنگاران رسانه های جمعی استان گفت: عملیات ساخت و ساز بیمارستان تخصصی آریا با 80 تخت و خواب ظرفیت از ابتدای سال 1380 آغاز شده است.

شاهرخ ادهمی بیان داشت: این بیمارستان در زیربنای پنج هزار متر مربع و در سه طبقه ساخته شده است که دارای بخشهای مختلف درمانی از جمله جراحی، داخلی، اطفال، سی سی یو، آی سی یو، زایشگاه، اورژانس، رادیولوژی و آزمایشگاه است.

وی بیان داشت: برای ساخت بیمارستان تخصصی آریا مبلغ 70 میلیارد ریال هزینه شده است که تنها هفت میلیارد و 600 میلیون ریال آن از محل تسهیلات بانکی تامین و بقیه از سوی سرمایه گذار طرح تامین و هزینه شده است.

مدیر بیمارستان خصوصی آریا یادآور شد: در صورت بهره برداری از بیمارستان تخصصی آریا بیش از 280 نفر در سه شیفت مختلف کاری مشغول به کار می شوند که امیدواریم در راستای انجام هر چه سریعتر این مهم مسئولان استان اقدامات لازم را در خصوص رفع مشکلات و کاستی های موجود انجام دهند.

استاندار کردستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و فرماندار شهرستان سنندج در ادامه از بخشهای مختلف بیمارستان تخصصی آریا بازدید و در جریان روند احداث این پروژه و مشکلات موجود قرار گرفتند.

گفته می شود وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی تاکنون ساختمان احداث شده را به دلیل عدم رعایت استانداردهای لازم برای راه اندازی این بیمارستان تخصصی مورد قبول قرار نداده است.

کد خبر 974867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha