پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آبان ۱۳۸۸، ۱۲:۰۳

انتشار کلید سئوالات آزمون دکتری تخصصی پزشکی/ اعلام مهلت اعتراضات

انتشار کلید سئوالات آزمون دکتری تخصصی پزشکی/ اعلام مهلت اعتراضات

کلید سئوالات آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های علوم پایه پزشکی و بهداشت سال تحصیلی 89-88 منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) روز 8 آبان سال 88 در 5 شهر با رقابت 4 هزار و 12 نفر به طور همزمان برگزار شد.

کلید اولیه سئوالات کلیه رشته ها به همراه فرم اعتراض اینترنتی انتشار یافته است و داوطلبان در صورت هر گونه اعتراض نسبت به سئوال یا کلید اعلام شده می توانند اعتراض خود را حداکثر تا پایان روز 13 آبان ماه به صورت اینترنتی از طریق سایت مرکز سنجش ارسال کنند. به اعتراضاتی که پس از انقضای مهلت ذکر شده و به صورت غیر اینترنتی ارسال شود، به هیچ وجه ترتیب اثر داده نمی شود.

کلید نهایی ساعت 18 به بعد روز 23 آبان منتشر می شود، اسامی دو برابر ظرفیت پذیرش در مرحله اول آزمون و انتخاب محل تحصیل پذیرفته شدگان به صورت اینترنتی 29 آذر اعلام می شود. آخرین مهلت اعتراض به اسامی مرحله اول آزمون 30 آذر تعیین شده و مصاحبه یا مرحله دوم آزمون در روزهای 14 تا 17 دی ماه انجام می گیرد.

نتایج نهایی آزمون ساعت 18 به بعد روز 7 بهمن اعلام می شود و مهلت ارسال اعتراض به نتایج نهایی نیز 8 بهمن اعلام شده است. 

کد خبر 976188

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha