پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ آبان ۱۳۸۸، ۱۴:۴۱

پرویز مظلومی:

نتیجه هفته گذشته را جبران می کنیم/شکست استیل آذین تنها هدف مس

نتیجه هفته گذشته را جبران می کنیم/شکست استیل آذین تنها هدف مس

کرمان - خبرگزاری مهر: سرمربی مس کرمان با اشاره به آمادگی مس کرمان برای جبران شکست هفته گذشته گفت: شکست استیل آذین تنها هدف مس کرمان است.

مظلومی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان در خصوص دیدار این هفته مقابل استیل آذین اظهار داشت: استیل آذین از مربیان و بازیکنان خوبی بهره می برد اما هنوز به هماهنگی و آمادگی مطلوب نرسیده است.

وی تصریح کرد: در مقابل مس کرمان در این دیدار با استفاده از امتیاز میزبانی و حمایت تماشاگران برای جبران امتیاز از دست رفته هفته گذشته به میدان می رود و امیدواریم بتوانیم شکست هفته قبل را جبران کنیم.

مظلومی گفت: هرچند که بازیکنان مس همچنان در بند مصدومیت هستند اما بازیکنان جایگزین تمام سعی خود را برای پر کردن خلاء بازیکنان مصدوم مس بکار برده اند.

سرمربی مس کرمان در ادامه بیان داشت: در روزهای اخیر برخی شایعات در مورد تیم شروع شده است که مجموعه تیم بدون توجه به این جو سازیها به روند کار خود ادامه می دهد.

وی گفت: باشگاه امکانات مناسب را در اختیار تیم قرار داده است و بازیکنان و کادر فنی نیز تلاش خود را برای کسب نتیجه بکار می بندند اما بد شانسی و مصدومیت بازیکنان گریبان تیم را گرفته است.

مظلومی خاطر نشان کرد: در هفته گذشته روی عملکرد استیل آذین تمرینات خوبی برگزار شد و در صورت پیاده شدن دستورات فنی و حمایت هواداران تیم استیل آذین را شکست خواهیم داد.

 

کد خبر 977441

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha