پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ آبان ۱۳۸۸، ۱۵:۵۳

در دانشگاه سیستان و بلوچستان؛

کنفرانس بین المللی راهکارهای علمی و عملی اصلاح الگوی مصرف برگزار می شود

زاهدان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: این دانشگاه کنفرانس بین المللی راهکارهای علمی و عملی اصلاح الگوی مصرف را اسفندماه سال جاری برگزار می کند.

احمد اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر در زاهدان با اعلام این خبر اظهار داشت: همزمان با این کنفرانس قرارداد همکاری علمی بین المللی با دانشگاه اسلامی اندونزی با حضور رؤسای دو دانشگاه به امضا می رسد و این دانشگاه میزبان اندیشمندانی از کشورهای استرالیا، ژاپن، ترکیه، کره جنوبی خواهد بود.

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات این دانشگاه در راستای مصرف بهینه انرژی گفت: باتوجه به شرایط اقلیمی منطقه این دانشگاه توانست با استفاده از انرژی خورشیدی به میزان قابل توجهی در مصرف سوخت صرفه جویی کند.

وی همچنین از تأسیس پژوهشکده انرژی خورشیدی در این دانشگاه خبر داد و افزود: راه اندازی سیستم تصیفه آب فاضلاب دانشگاه نیز کمک شایانی در امر آبیاری فضای سبز و گلخانه های دانشگاه بوده و همواره سعی شده است از لامپهای کم مصرف به منظور تأمین روشنایی فضای دانشگاه استفاده شود.

کد خبر 978516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha