پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۹ آبان ۱۳۸۸، ۱۴:۱۰

لطفی زاده در گفتگو با مهر:

مترو چالش دولت و شهرداری نیست

مترو چالش دولت و شهرداری نیست

دبیر شورای عالی ترافیک کشور با اشاره به برخی از افراد که سعی در ایجاد اختلاف میان دولت و شهرداری دارند، گفت: مترو را به چالش دولت و شهرداری تبدیل نکنید.

سعید لطفی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هم اکنون تعامل و ارتباط خوبی میان مسئولان شهرداری و دولت برقرار است اما برخی ها می خواهند با مسئله مترو این ارتباط را به چالش بکشانند.

این مقام مسئول در شورای عالی ترافیک ادامه داد: این که دولت به مترو پول نمی دهد، حرف درستی نیست و نباید این مسئله را سیاسی کرد.

لطفی زاده خاطرنشان کرد: مواردی که مصوب هست پرداخت می شود و اختلافی بین دولت و متروی تهران وجود ندارد. کمک های خوبی به مترو تهران شده است.

دبیر شورای عالی ترافیک کشور بیان داشت: دولت به خوبی می داند که سرمایه گذاری معقول، مشکلات بخش حمل و نقل را کاهش داده و سبب صرفه جویی در مصرف بنزین و وقت مردم شده است پس به آن کمک می کند.

این مقام مسئول در ترافیک کشور ادامه داد: بحث بودجه مترو نیز حل می شود و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

کد خبر 978901

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha