پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ آبان ۱۳۸۸، ۹:۴۲

مجتمع مس سرچشمه پیشگام امحای روغن آسکارل در کشور شد

مجتمع مس سرچشمه به‌عنوان نخستین مرکز صنعتی در کشور فاز نخست پروژه جایگزینی تجهیزات الکتریکال حاوی روغن آسکارل و امحای مواد آلوده به PCB را با موفقیت به انجام رسانید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، فاز نخست این پروژه مهرماه سال جاری با جمع‌آوری، بسته‌بندی و ارسال برای امحای مواد آلوده به PCB و روغن‌های آسکارل نگهداری شده در انبار مدفون مجتمع مس سرچشمه، به صورتی کاملا بهداشتی و ایمن و با حضور نمایندگان سازمان محیط‌زیست کشور و استان کرمان به انجام رسید.

سروش مدبری مدیرکل دفتر آب و خاک سازمان محیط‌زیست کشور و مدیر منطقه‫ای کنوانسیون بازل گفت: سازمان محیط ‌زیست از این اقدام، پشتیبانی کرده و این شرکت را به‌عنوان پیشرو در بخش امحای روغن آسکارل از فعالان زیست‌محیطی معرفی خواهد کرد.

وی افزود: سازمان محیط‌زیست جمهوری اسلامی ایران در سه نشست تخصصی بین‌المللی در کشورهای سوئیس و تایلند از این اقدام شرکت ملی صنایع مس ایران به عنوان یک تجربه موفق و داوطلبانه، در مجامع جهانی یاد کرده که مورد تقدیر واقع شده است.

محمدحسین کرمی مدیر مجتمع مس سرچشمه نیز با اشاره به اقدامات زیست‌محیطی لازم در این بخش صنعتی یادآور شد: شرکت مس علاوه بر این طرح، طرح‌های گسترده‌ای برای اقدامات زیست‌محیطی در دست اقدام دارد که می‌توان از طرح جامع آب، طرح احداث کارخانه اسیدسولفوریک، نوسازی کارخانه ذوب مس سرچشمه و ذوب مس خاتون‌آباد نام برد.

وی همچنین خواستار همیاری و پشتیبانی سازمان محیط‌زیست کشور و استان کرمان از اقدامات زیست‌محیطی این مجتمع شد. مجتمع مس سرچشمه یکی از سه مجتمع زیرمجموعه شرکت ملی صنایع مس ایران است.

کد خبر 978948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha