۱۷ آبان ۱۳۸۸، ۱۳:۵۷

کامیار فیلسوفی:

صنعتگران بازیافت نمی توانند پروانه فعالیت بگیرند

صنعتگران بازیافت نمی توانند پروانه فعالیت بگیرند

نایب رئیس اولین همایش آموزش صنعت بازیافت گفت: به جز سازمان بازیافت در بحث پسماندها بقیه سازمانها نقش نظارتی دارند ولی به دلیل مشکلات مالی و اجرایی صنعتگران بازیافت نمی توانند پروانه فعالیت بگیرند بنابراین در بحث اجرا مشکل پیدا می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، کامیار فیلسوفی یکشنبه در نشست خبری که با هدف ارائه گزارشی از جایگاه صنعت بازیافت در ایران و تبیین اهداف برگزاری نمایشگاه و کنفرانس فناوریهای نو در صنعت بازیافت برگزار شده بود تاکید کرد: این همایش با قصد آگاهی رسانی است ولی مردم بدانند چه اقداماتی در این صنعت در حال انجام است چرا که از خیلی از کشورها در زمینه صنعت بازیافت جلو هستیم.

وی اضافه کرد: قابلیت زیادی در بازیافت و استفاده از این ثروت ملی داریم که می توان به 70 کد ASAI و رقم بالای روغن های کارکرده، کمپوستها، پلیمرها، خودروهای صنعتی و همین طور ظرفیت واحدهایی که می تواند در سال 600 خودروی فرسوده را بازیافت کند اشاره کرد.

این متخصص بازیافت همچنین با اشاره به نارسایی ها افزود: در این نمایشگاه قرار است این امکانات به مسئولان و همین طور نمایندگان دیگر کشورها نشان داده شود وهمچنین اعلام کنیم که می توانیم در کشور مسئله بازیافت و هزینه ها را با قیمت کمتری حل کنیم.

نایب رئیس اولین همایش آموزش صنعت بازیافت در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر در مورد مخدوش بودن اطلاعات موجود در مورد تعداد و آمار وسایل الکترونیک و میزان تولید زباله های الکترونیک در ایران تاکید کرد: بانک اطلاعاتی در صنایع بازیافت تشکیل شد و هر کس در حیطه خود مسئولیت دارد و اطلاعات را نمایندگی می کند.

وی در ادامه افزود: ما فرهنگ اقتصادی سنتی داریم و فکر می کنیم حتما باید یک موبایل را با سود متعادل به فروش برسانیم در حالی که موبایل از رده خارج را باید کیلویی فروخت و در بازار از این دست مشکلات هست ولی در کشوری مثل هند این شکل نیست و البته با یک چکش زباله بازیافت می شود.

فیلسوفی تفکیک از مبدا را یکی از مهمترین عوامل بازیافت صحیح دانست و گفت: این بحث مورد بررسی قرار گرفته و باید مردم با این مقوله آشنا شوند و برنامه هایی در نمایشگاه تدارک دیده شده تا خانم های خانه دار بتوانند در خانه و از مبدا زباله های خشک قابل بازیافت را آموزش ببینند و همین طور برنامه های آموزشی برای کودکان و دانش آموزان در نظر گرفته شده که از ابتدا با بحث بازیافت آشنا شوند.

نایب رئیس اولین همایش آموزش صنعت بازیافت با اشاره به اینکه هر چه در دنیا وجود دارد قابل بازیافت و استفاده مجدد است بر زمان مصرف و چرخه بازیافت تاکید کرد و افزود: هیچ چیز غیر قابل بازیافت وجود ندارد مگر اینکه ارزش اقتصادی نداشته باشد.

فیلسوفی تاکید کرد: به جز سازمان بازیافت در بحث پسماندها بقیه سازمانها نقش نظارتی دارند ولی به دلیل مشکلات مالی و اجرایی صنعتگران بازیافت نمی توانند پروانه فعالیت بگیرند و در بحث اجرا مشکل پیدا می کنند و تعداد کمی پروانه دارند.

کد خبر 979125

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha