پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ آبان ۱۳۸۸، ۱۶:۲۰

صادرات گیاهان دارویی خراسان رضوی 270 هزار دلار درآمد ارزی داشت

صادرات گیاهان دارویی خراسان رضوی 270 هزار دلار درآمد ارزی داشت

مشهد - خبرگزاری مهر: کارشناس بهره برداری منابع طبیعی خراسان رضوی از درآمد 270 هزار دلاری حاصل از صادرات گیاهان دارویی در سه ماهه گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، عبدالمجید فرجادیان ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای 13 فرقه طرح اجرایی در حوزه گیاهان استراتژیک استان افزود: در استان خراسان رضوی چهار نوع گیاه باریجه، انفوزه، کتیرا و پسته جنگلی جزء گیاهان استراتژیک استان محسوب می شوند که به لحاظ وسعت رویش گاه و ارزش اقتصادی دارای اهمیت هستند.

کارشناس بهره برداری منابع طبیعی استان، خراسان رضوی را در ردیف استانهای برتر از نظر رویش گیاهان دارویی عنوان کرد و گفت: در چند سال گذشته به دلیل خشکسالی های اخیر و کاهش بارندگی، برداشت در برخی از مناطق و روپشگاههای استان ممنوع شده بود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در فصل پائیز زمستان سال گذشته بارندگی ها نسبت به چند سال قبل از وضعیت مطلوب تری برخوردار بود در سال جاری رویش گیاهان استراتژیک استان نسبت به چند سال اخیر رشد مناسبی داشت.

وی رویشگاههای گیاهان دارویی را ذخایر ژنتیکی در تولید گیاهان دارویی عنوان کرد و افزود: حفظ این منابع طبیعی علاوه بر تامین نیاز جامعه از گیاهان دارویی با صادرات این گیاهان می توان درآمد ارزی ایجاد کرد که در این راستا و براساس سیاست بهره وری سازمان مراتع و جنگلهای کشور در جهت حفظ و توسعه این گیاهان را با توجه به وسعت و رویش، مجاز شروط و ممنوع دسته بندی می کنند.

کارشناس بهره برداری منابع طبیعی افزود: 504 گونه غیر چوبی مراتع و جنگلهای کل کشور به همراه نام علمی و کاربرد آنها در صنعت و مصرف در پورتال اداره کل منابع طبیعی از ابتدای ماه جاری به منظور آشنایی با این گیاهان و کاربرد آنها قرار گرفته است.

کد خبر 979353

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha