به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الصباح عراق، "مقتدی صدر" در بیانیه ای که روز گذشته منتشر کرده آورده است: مشکلی با تشکیل جبهه واحد از سوی ائتلاف دولت قانون و ائتلاف ملی عراق نداریم.
وی افزود: البته ما خواهان این مسئله هستیم که به تقاضاهای ما در زمینه آزادی متهمان و عفو محکومین به اعدام که به دلایل صرفا سیاسی در زندان بسر می برند، رسیدگی شود.
خاطرنشان می شود که مذاکرات ائتلاف دولت قانون به رهبری نخست وزیر عراق (نوری المالکی) و ائتلاف ملی عراق به رهبری ابراهیم الجعفری همچنان ادامه دارد و احتمال رسیدن به توافق در این زمینه بسیار بالاست.
براین اساس این دو ائتلاف در یک جبهه واحد در انتخابات پارلمانی عراق در ژانویه 2010 شرکت خواهند کرد.
سخنان مالکی و تاکید بر وحدت ائتلاف ها
نخست وزیر عراق روز گذشته با استقبال از تشکیل جبهه واحد با ائتلاف ملی عراق، اظهار داشت: ما خواهان هم پیمانی با هر ائتلافی هستیم که شرایط ما را بپذیرد.
وی افزود: البته باید هر ائتلاف به ارکان اساسی خود پایبند بوده و گروه دیگر نیز به این مبانی احترام بگذارد.
نوری المالکی در ادامه اظهار داشت: ورود هر تشکل به انتخابات به معنای پیروزی و مشارکت در دولت آتی نیست، بلکه این تحولات پس از انتخابات است که این مسئله را روشن می کند.
وی تاکید کرد: دولت آتی بطور قطع دولتی اشتراکی خواهد بود که نمایندگی تمام ملت عراق را برعهده خواهد داشت.
نظر شما