پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ آبان ۱۳۸۸، ۱۳:۳۸

طراحی کمربند ایمنی جدیدی که به کیسه هوا تبدیل می شود

طراحی کمربند ایمنی جدیدی که به کیسه هوا تبدیل می شود

شرکت خودروسازی فورد نوعی کمربند ایمنی جدیدی را ویژه صندلیهای عقب خودرو طراحی کرده است که قابلیت تبدیل شدن به کیسه هوا را دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این پروژه که با هدف افزایش امنیت خودروها اجرا شده است، فورد کمربند ایمنی جدیدی را ساخته است که در مواقع لزوم به یک ایربگ شخصی تبدیل می شود.

این کمربندهای قابل تورم که برای صندلیهای عقب خودرو طراحی شده اند از برخورد سر، گردن و بینی به پشتی صندلی جلویی پیشگیری می کند.

این کمربند با قابلیت باد کردن محتوی گاز سرد فشرده ای است که به خاطر یک واکنش شیمیایی گرم شده و منبسط می شود.

براساس گزارش وال استریت ژورنال، این گاز همچنین مورد نرم شدن کمربند ایمنی شده و استفاده از آن را راحتتر می کند.

اولین نمونه های این کمربند ایمنی در نسل آینده های خودروهای SUV فورد که از سال 2010 وارد بازار می شوند نصب خواهد شد و در آینده ای نزدیک در تمام مدلهای خودروهای این شرکت آمریکا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

کد خبر 979970

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha