پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آبان ۱۳۸۸، ۱۲:۰۳

در غرب استان تهران؛

اختصاص 25 تخت بیمارستانی تامین اجتماعی به مبتلایان آنفلوانزا

اختصاص 25 تخت بیمارستانی تامین اجتماعی به مبتلایان آنفلوانزا

استان تهران - خبرگزاری مهر: مدیر درمان تامین اجتماعی کرج گفت: شمار تختهای بیمارستانی در مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی برای مبتلایان به آنفلوانزا به 25 تخت افزایش خواهد یافت.

دکتر علی نوحه گر در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: اکنون 15 تخت برای درمان بیماران  آنفلوانزا نوع A در مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی آماده شده که شمار آنها به 25 تخت افزایش خواهد یافت. 

وی افزود: مدیریت تامین اجتماعی به نوبه خود با اجرای دوره های آموزشی در زمینه علائم و راههای مبارزه با این نوع بیماری اقدامات لازم را در زمینه پیشگیری از آن به اجرا گذاشته است.

این مسئول خاطرنشان کرد: پنج بیمار مبتلا به آنفلوانزای نوع A در مراکز درمانی کرج بستری شدند و  از مجموع این تعداد یک زن 42 ساله با سابقه بیماری آسم فوت شده و بقیه تحت درمان قرار دارند. 

نوحه گر بیان داشت: مدیریت درمان تامین اجتماعی منطقه کرج شامل شهرستانهای ساوجبلاغ، شهریار، کرج و نظرآباد می شود که بیش از دو میلیون بیمه شده را تحت پوشش دارد.

وی واکسیناسیون فصلی پرسنل، تجهیز فضاها و بخشهای ایزوله در بیمارستانها و مراکز درمانی را از دیگر اقدامات انجام شده دراین زمینه  پیشگیری از ابتلا به انفلوانزا برشمرد. 


 

 

کد خبر 980191

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha