به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی صفرزاده صبح چهارشنبه در نشست خبری در محل سازمان بازرگانی خراسان رضوی افزود: این تسهیلات به منظور تامین قسمتی از نقدینگی واجدین شرایط از محل منابع فنی و اعتباری تخصیصی مرکز ملی فرش ایران به تعداد 59 نفر پرداخت شده است.
رئیس سازمان بازرگانی خراسان رضوی اظهار داشت: منابع پرداختی با همکاری بانک صادرات خراسان رضوی با اختصاص یارانه تولید به واجدین شرایط معرفی شده در جهت ایجاد، توسعه، تجهیز و خرید مواد اولیه مورد نیاز در حال پیگیری است.
صفرزاده هدف از پرداخت تسهیلات را بسترسازی تولید براساس بهبود و ارتقاء کیفیت دانست و افزود: ایجاد اشتغال و تقویت و تشویق و گسترش راه اندازی کارگاه های تولیدی متمرکز و غیرمتمرکز هنر، صنعت فرش دستباف و تامین سرمایه در گردش مورد نیاز تولیدکنندگان از دیگر اهداف این اقدام در راستای سیاستهای حمایتی دولت و مرکز ملی فرش است.
نظر شما