به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، مدیر مرکز راهبردی مهندسی فرهنگی استان بوشهر در این مراسم گفت: این مرکز در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه و تأکیدات ریاست جمهور پیرامون مهندسی فرهنگی ایجاد شده است.
حجت الاسلام محمد نصیری در تعریف مهندسی فرهنگ اظهار داشت: مهندسی فرهنگ یعنی مهندسی کردن کل جامعه مبتنی بر فرهنگ به گونه ای که با شاخصهای مشخص بتوان نقش افراد را در ارتقاء فرهنگ تبیین کرد.
وی اظهار داشت: مأموریت این مرکز در زمینه هم افزایی توان نهادها و سازمانها در حوزه فرهنگ و ارتقا شاخصهای فرهنگ عمومی با همکاری اساتید حوزه و دانشگاه و فعالان فرهنگی و اجتماعی به دنبال طراحی و تدوین بومی مهندسی فرهنگی است.
مدیر مرکز راهبردی مهندسی فرهنگی استان بوشهر در ارتباط با مراحل مهندسی فرهنگی در استان بوشهر گفت: شناسایی فرهنگ و رصد فرهنگی، تبیین مدلهای فرهنگی، برنامه ریزی فرهنگی و مدیریت فرهنگ و نظارت است.
نصیری گفت: تقویت قانونگرایی، انضباط اجتماعی، وجدان کاری، خودباوری، روحیه کار جمعی، ابتکار، درستکاری، قناعت، پرهیز از اسراف و اهتمام به ارتقاء کیفیت در تولید از اولویتهای فرهنگ بر اساس ابلاغ مقام معظم رهبری در برنامه پنجم توسعه است.
استاندار بوشهر نیز با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در ارتباط با حوزه وسیع تاثیرگذاری فرهنگ گفت: وقتی جامعهای به نحو احسن مستقل رشد و توسعه پیدا کند و دست رد به سینه همه بدخواهان بزند بدیهی است که تهاجمات نسبت به این جامعه زیاد میشود.
ابوطالب شفقت افزود: با توجه به ابلاغ مقام معظم رهبری در ارتباط با پیوست های فرهنگی برای برنامه های عمرانی این امر باید در دستور کار مسئولان فرهنگی و عمرانی قرار گیرد.
وی اظهار داشت: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است و برای حفظ این انقلاب و میزان نفوذ پذیری انقلاب در تکنولوژی روز لازم است خود را مهیای پذیرش توسعه کنیم.
نظر شما