به گزارش خبرنگار مهر در همدان، غلامعلی حدادعادل عصر چهارشنبه در مراسم گشایش جشنواره حکمت سینوی اظهار داشت: برای تقویت بنیاد بوعلی باید منابع و کتابهای مورد نیاز در اختیار دوستداران حکمت قرار گیرد.
غلامعلی حدادعادل افزود: باید تمام آثار ابن سینا حتی چاپهای کتابهای ابن سینا از سراسر جهان به صورت نسخه اصلی و یا حتی عکس جمع آوری شده و در آرامگاه بوعلی نگهداری شود.
حداد عادل تاکید کرد: هر ترجمه از آثار ابن سینا باید شناخته شده و گردآوری شود حتی شرحهایی که در طول تاریخ در آثار ابن سینا نوشته شده و یا مقالاتی که درباره ابن سینا نوشته شده باید به صورت مدون در همدان نگهداری شود.
وی ادامه داد: پایان نامه هایی که در ایران و سایر کشورهای اسلامی و غربی با استناد به آثار ابن سینا و یا حتی راجع به خود او نوشته می شود باید در وبگاه رایانه ای به سراسر جهان منتشر شود.
وی با اشاره به اینکه هزار و دو سال از آرمیدن بوعلی سینا در شهر همدان می گذرد، همدان در حیات و ممات میزبان بوعلی بوده و پیکر او را همچون در خاک خود حفظ کرده است، بیان داشت: همدان افتخارات بسیاری دارد و ابن سینا یکی از افتخارات آن است، این شهر به سبب سابقه دیرینه و درخشان خود در تمدن و فرهنگ اسلامی به پایتخت تاریخ و تمدن مشهور است.
حداد عادل ادامه داد: بی سبب نبوده که ابن سینا از میان شهرهای مختلف ایران زمان خود همدان را برای اقامت انتخاب کرده است، کسانی که با تاریخ فرهنگی این شهر آشنا باشند تصدیق می کنند که انتخاب او بجا بوده است.
وی بیان کرد: بوعلی در تاریخ ایران نماد عقل، علم و تفکر است، ظهور و حضور او در وجدان و حافظه تاریخی ما به اندازه ای است که شخصیت بوعلی وارد حوزه فرهنگ شده و در محافل فلسفی محدود نشده است.
نظر شما