پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ آبان ۱۳۸۸، ۱۵:۴۴

مدودف:

بیکاری بیش از یک میلیون شهروند روس را تهدید می کند

بیکاری بیش از یک میلیون شهروند روس را تهدید می کند

رئیس جمهوری روسیه هشدار داد ادامه وضعیت موجود اقتصادی سبب بیکار شدن بیش از یک میلیون شهروند روس می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "دیمیتری مدودف" رئیس جمهوری روسیه طی سخنانی از برنامه های دولت برای جایگزینی انرژیهای تجدید پذیر و رفع وابستگی به سوختهای فسیلی خبر داد.

وی در ادامه سخنرانی سالانه خود که در کرملین ایراد کرد یاد آور شد که روسیه هنوز هم در صنایع خود که باقیمانده دوران اتحاد جماهیر شوروی است از منابع فسیلی استفاده می کند.

رئیس جمهوری روسیه با بیان اینکه بیکاری بیش از یک میلیون شهروند روس را تهدید می کند از برنامه های دولت این کشور برای بهبود شرایط و بازسازی زیرساختهای اقتصادی خبر داد.

به گفته مدودف بحران اقتصادی جهانی بیش از هر کشوری روسیه را تحت تاثیر قرار داده و عبور از این شرایط بحرانی تنها با همکاری و تلاش تمام دستگاهها و مردم این کشور میسر خواهد بود.

گفتنی است پیش از این نیز "ولادیمیر پوتین" نخست وزیر روسیه با اشاره به پیامدهای منفی بحران اقتصادی در این کشور، سیاستهای غلط ایالات متحده را عامل اصلی ایجاد چنین بحرانی در سطح بین المللی دانسته بود.

کد خبر 981942

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha