پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ آبان ۱۳۸۸، ۱۲:۴۸

اختصاصی مهر /

صادرات گاز ایران به ارمنستان از سر گرفته شد

صادرات گاز ایران به ارمنستان از سر گرفته شد

مدیر منطقه 8 شرکت انتقال گاز ایران از سر گیری مجدد صادرات گاز طبیعی ایران به ارمنستان از صبح امروز (جمعه) خبر داد و گفت: در حال حاضر روزانه حدود یک میلیون متر مکعب گاز به این همسایه شمالی گاز صادر می شود.

ولی الله دینی در گفتگو با مهر با اشاره به ازسرگیری مجدد صادرات گاز طبیعی به کشور ارمنستان از ساعت 10.30 صبح امروز جمعه 22 آبان ماه، افزود: صادرات گاز با ظرفیت یک میلیون متر مکعب به ارمنستان آغاز شده است.

وی با بیان اینکه به تدریج در ساعتهای آینده ظرفیت صدور گاز طبیعی به این همسایه شمالی کشور تا سقف یک میلیون و 200 هزار متر مکعب قابل افزایش است، تصریح کرد: مشکل فنی ایجاد شده در خط لوله گاز در خاک ارمنستان عامل توقف صدور گاز طبیعی به این کشور بوده است.

به گزارش مهر، صدور گاز طبیعی به ارمنستان از بامداد چهار شنبه 20 آبان ماه امسال به دلیل ایجاد مشکل فنی در خط لوله گاز در خاک ارمنستان به مدت بیش از 48 ساعت متوقف شده بود.

در همین حال پیشتر ولی الله دینی مدیر منطقه هشت شرکت انتقال گاز ایران با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون به طور متوسط روزانه حدود 2 میلیون متر مکعب گاز طبیعی به ارمنستان صادر شده است، به خبرنگار مهر گفته بود: هم اکنون با ساخت خطوط انتقال جدید و تاسیسات تقویت فشار امکان افزایش ظرفیت صادرات گاز به این همسایه شمالی کشور تا سقف 10 میلیون متر مکعب در روز وجود دارد.

وی با بیان اینکه صادرات گاز ایران به ارمنستان از طریق نقطه مرزی نوردوز شهرستان جلفا انجام می گیرد، اظهار کرده بود: همچنین برای صادرات گازبه این کشور تاکنون یک خط لوله به طول 110 کیلومتر و قطر 30 اینچ ساخته شده است.

کد خبر 982232

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha