به گزارش خبرنگار مهر، بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر با دورههای قبل یک تفاوت اساسی دارد، مهدی مسعودشاهی امسال بر مسند دبیری جشن مینشیند و سید احمد میرعلایی مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی مسئولیت برگزاری مهمترین رویداد سینمایی ایران را به او میسپارد.
حضور مسعود شاهی در این سمت میتواند منبع و منشا اتفاقهای مبارکی باشد. به همین دلیل انتظارها از او بالا است و توقع میرود مشکلاتی که پیش از این در برگزاری جشنواره فیلم فجر وجود داشت کمرنگ شوند، مهدی مسعود شاهی سالها در سینمای ایران فعالیت کرده و تجربههای متفاوت در حوزههای مختلف مدیریتی دارد که میتواند او را برای برگزاری درست و کم ایراد جشنواره بیست و هشتم فیلم فجر یاری دهد.
اما دبیر جشنواره بیست و هشتم نیازمند مشاوره و همراهی دبیران دورههای قبل، سینماگران و نمایندگان رسانهها است، آنهایی که در دورههای قبل از نزدیک با فضای جشنواره فیلم همراه بودهاند و مشکلات آن را به خوبی لمس کردهاند، حضور دبیری که به طور مستقل قرار است سکان کشتی جشنواره را به دست گیرد باید استقلال و حاشیههای این جشنواره را کمتر کند.
گزینش درست هیئت انتخاب و داوری و کم کردن حاشیههای این انتخابها، توجه به معیارهای حرفهای و کارشناسی در داوریها برای از بین بردن فضاهای پر سوء تفاهم فعلی موثر است، سینمای ایران در روزهای اخیر با حاشیههای بسیار روبرو بوده و این حاشیهها قطعا بر جشنواره بیست و هشتم سایه میافکند.
یکی از مهمترین برنامههای دبیر جشنواره امسال ایجاد همدلی میان سینماگران و فاصله گرفتن از حاشیههای مضری است که اساس سینمای ایران را هدف قرار داده و هویت آن را تهدید میکند، نوع برخورد دبیر جشنواره امسال با این حاشیهها میتواند قدرت و درایت او را برای برگزاری جشنواره فیلم فجر روشن کند.
اگر عملکرد مهدی مسعود شاهی نمره قبولی بگیرد میتوان امیدوار بود او چند سال بر این مسند باقی بماند و سنت دبیری مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی در جشنواره فیلم فجر منسوخ شود، سنتی که با وجود ادامه داشتن نقش و تاثیر مطلوب و موثر در سینمای ایران نداشته است.
نظر شما