پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ آبان ۱۳۸۸، ۱۱:۱۹

روغن گیری زیتون در رودبار آغاز شد

رشت - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار از آغاز روغن گیری زیتون در این شهرستان خبر داد.

تیمور رنگیدن در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت افزود: از نیمه دوم آبان با پایان برداشت زیتون در رودبار، باغداران این شهرستان روغن گیری از شش هزار تن دانه روغنی زیتون را در شش کارگاه روغن گیری آغاز کردند.

وی با اعلام اینکه روغن گیری در رودبار تا پایان دی ماه سال جاری ادامه دارد، پیش بینی کرد که هزار و 200 تن روغن زیتون به ارزش 84 میلیارد ریال امسال در رودبار تولید شود.

مدیر جهاد کشاورزی رودبار ادامه داد: در شهرستان رودبار امسال 15 هزار تن زیتون برداشت شد که شش هزار تن آن دانه روغنی بود که برای روغن گیری استفاده می شود.

وی یادآور شد: شهرستان رودبار به عنوان خاستگاه زیتون کشور شش هزار و 400 هکتار باغ زیتون دارد که پنج هزار و 200 هکتار آن بار آور است.

زیتون رسیده در حدود 30 درصد روغن دارد، این روغن مخلوطی از اولیئک اسید، لینولئیک اسید و پال میتیک اسید است همچنین  زیتون دارای سدیم، ویتامین A و E و آهن است.

کد خبر 982460

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha