پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ آبان ۱۳۸۸، ۱۴:۴۸

بزرگترین گنجینه قرائتهای مجلسی قاریان جهان اسلام منتشر شد

بزرگترین گنجینه قرائتهای مجلسی قاریان جهان اسلام منتشر شد

مشهد - خبرگزاری مهر: بزرگترین گنجینه قرائتهای مجلسی قاریان برجسته جهان اسلام با عنوان گنجینه ملکوت در مشهد منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، گنجینه ملکوت شامل پنج هزار و 750 تلاوت از 160 قاری برجسته جهان اسلام مانند عبدالباسط، مصطفی اسماعیل، شحات انور، کامل یوسف، حامد شاکرنژاد و ... است که در مرحله اول هزار تلاوت از 33 قاری برجسته جهان اسلام که اکثر آنها مصری و ایرانی هستند در قالب 53 حلقه سی دی ارائه شده است.

طراحی، تدوین و عرضه گنجینه ملکوت که در نوع خود در جهان اسلام منحصر به فرد محسوب می شود از سال 83 توسط گروه قرآنی اسری و باهمکاری موسسه قرآنی صراط آغاز شده و تا کنون هزار تلاوت از قاریان برجسته جهان اسلام منتشر شده و سایر تلاوتها نیز به تدریج در اختیار علاقمندان قرار می گیرد.

همچنین دوره های ترتیل کل قرآن کریم از اساتید بین المللی قرآنی ایرانی و مصری و روایات قرائات عشره قرآن در این گنجینه موجود است.

گنجینه ملکوت به منظور رفع خلا در زمینه آموزش تلاوت قرآن و ارائه متمرکز تلاوتهای قاریان برجسته جهان اسلام جمع آوری و عرضه شده که علاوه بر ارائه در داخل کشور، در سایر کشورهای اسلامی مثل پاکستان، افغانستان، آذربایجان، تاجیکستان و ... نیز عرضه شده و مورد استقبال علاقمندان قرآنی در آن کشورها قرار گرفته است.

کد خبر 983768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha