پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ تیر ۱۳۸۲، ۱۲:۳۶

معرفي كتاب

"سيماب و كيمياي جان " تازه ترين رمان جولايي

"سيماب و كيمياي جان " تازه ترين رمان جولايي

رمان " سيماب و كيمياي جان " آخرين اثر رضا جولايي توسط نشر افق به بازار كتاب عرضه شد .

به گزارش خبر نگار ادبي مهر، رمان" سيماب و كيمياي جان " ماجراي مردي است كه در بين گروه هاي مسيحي بزرگ شده و در دربار مغولان به مقام سرداري رسيده است . او در يكي از لشگر كشي ها با زني به نام مارتا روبرو مي شود و به او سخت دل مي بندد . سپس بر خلاف رسم مغولان ، مارتا را به خدمت خان نمي فرستد و با او مي گريزد . اين سردار خشن در عين حال هنرمندي شيفته است كه تصويري  زيبا ازمارتا مي نگارد ؛ اما مارتا گرچه مديون اوست ، دردل ميلي به او ندارد .
اين كتاب در پنج مجلس با اين عناوين معرفي شده است ؛ 1- سيماب و ظلمات 2- چشمه سيماب ريز3- سيماب و گل سوري 4- سيماب و طشت خونريز5- چشمه سبز خزر .
سيماب و كيمياي جان اثر رضا جولايي بوسيله نشر افق با  قيمت 1800 تومان در اختيار علاقه مندان قرار دارد. 
کد خبر 9841

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha