به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، حسین عباسی در جمع خبرنگاران رسانه های جمعی استان اظهار داشت: اکنون 14 هزار و 600 مشترک در شهر مریوان زیر پوشش شبکه گازرسانی قرار دارند که این رقم در کل شهرستان به بیش از 15 هزار مشترک می رسد.
وی بیان داشت: در حال حاضر مجموع تاسیسات شبکه گازرسانی شهرستان مریوان 291 کیلومتر و تعداد علمک های نصب شده در این شهرستان بیش از 10 هزار و 900 مورد می باشد.
رئیس ناحیه گازرسانی شهرستان مریوان عنوان کرد: تاکنون 28 روستای این شهرستان مرزی با نصب دو هزار علمک نیز از نعمت گاز طبیعی برخوردار شده اند.
عباسی در ادامه به ساخت و سازهای غیرمجاز در این شهر اشاره کرد و گفت: حدود هشت هزار واحد مسکونی فاقد مجوز در شهر مریوان وجود دارد که تا سال گذشته هیچ خدماتی به این واحدها اعطا نمی شد اما با هماهنگی های صورت گرفته با وزارت نیرو، واگذاری برخی امتیازات به این واحدها در حال انجام است.
وی اظهار داشت: شرکت گاز برای گازرسانی به دو هزار و 500 خانوار ساکن در حاشیه شهر مریوان مجوز گازرسانی گرفته است و تا ماه آینده نیز این تعداد خانوار در حاشیه شهر مریوان گازدار خواهند شد.
رئیس ناحیه گازرسانی مریوان همچنین در مورد تعداد جایگاه های فعال در این شهرستان افزود: اکنون دو جایگاه فعال در این شهرستان مشغول کار است و دو جایگاه دیگر نز در دست احداث می باشند.
وی تعداد خودروهای گازسوز در شهرستان مریوان را حدود دو هزار دستگاه اعلام کرد و یادآور شد: تعداد جایگاه های سی ان جی فعلی جوابگوی تعداد خودروهای موجود هست.
نظر شما