به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، فریدون فعالی ظهر دوشنبه به خبرنگاران در گرگان افزود: سال جاری بیمه صنعتگران با جدیت زیادی شروع شده و امیدواریم در این زمینه اقدامات خوبی شود.
وی با اشاره به برگزاری سومین جشنواره اقوام ایران زمین در گلستان اظهار داشت: کمبود فضا و مکان برگزاری جشنواره مهمترین مشکل استان است که باید در این زمینه برنامه ریزی شود.
وی خاطرنشان کرد: برپایی این جشنواره در شناخت قابلیتها و پتانسیلهای مختلف استان حائز اهمیت بوده و باید زیرساختهای مناسب از جمله مکانهای نمایشگاهی در آن فراهم شود.
به گفته فعالی، اینگونه جشنواره ها موجب توسعه سفر به استان می شود و در عاملی برای شور و شوق در بین اهالی و اقوام مختلف استان می شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی گلستان بیان داشت: قرارداد و سند همکاری شورای راهبردی سیاستگذاری صنایع دستی استانهای شمالی از جمله دستاوردهای خوب این دوره جشنواره بوده است تا براساس آن نقاط مشترک بین استانها شناسایی و تقویت شود.
وی یادآور شد: وحدت رویه در سیاستگذاری و اتخاذ برنامه مدون برای توسعه قابلیتهای گردشگری و صنایع دستی از دیگر موارد مثبت این جشنواره چهار روزه بوده است.
وی عنوان کرد: برای برگزاری این جشنواره این سازمان به تنهایی نمی تواند پاسخگو باشد و همه دستگاههای اجرایی، نمایندگان مجلس و اصحاب رسانه باید همکاری کنند.
وی بیان داشت: ظرفیتها و فرهنگهای مختلف موجود در استان می تواند یک فرصت باشد و از این فرصت باید برای معرفی بیشتر داشته های منطقه بهره گرفت.
سومین جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین شامگاه یکشنبه بدون حضور خبرنگاران و درحالیکه جمعیت زیادی پشت درب سالن تالار فخرالدین اسعد گرگانی منتظر دیدن برنامه های اختتامیه بودند، پایان یافت.
نظر شما