پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ آبان ۱۳۸۸، ۱۷:۳۳

بان کی مون:

حل بحران گرسنگی در گرو حل معضل تغییرات آب و هوایی است

حل بحران گرسنگی در گرو حل معضل تغییرات آب و هوایی است

دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد بحران گرسنگی در جهان در صورتی حل می شود که سران کشورهای صنعتی راه حل مناسبی برای مقابله با بحران تغییرات آب و هوایی بیابند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "بان کی مون،" مبارزه با تاثیرات منفی گازهای گلخانه ای بر کره زمین را شرط اصلی جلوگیری از گسترش گرسنگی در جهان دانست.

وی که در مراسم آغاز نشست بین المللی مبارزه با گرسنگی در رم سخن می گفت، اجلاس ماه آینده سران کشورهای صنعتی در کپنهاگ را بسیار مهم دانست و از آن به عنوان آزمونی جدی برای جلوگیری از اثرات مرگبار تغییرات آب و هوایی بر ساکنان زمین یاد کرد.

در نشست سه روزه رم، مقامهای کشورهای جهان به منظور بررسی راههای جلوگیری از گسترش گرسنگی گردهم آمده اند. پیش از این نشست "ژاک دیوف" رئیس سازمان خوار و بار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) دست به اعتصاب غذای 24 ساعته ای در اعتراض به بی توجهی نهادهای بین المللی به این موضوع زد.

به گفته رئیس فائو، معضل گرسنگی مردم جهان تنها در صورت خواست و اراده سیاستگذاران در کشورها قابل حل است. در همین حال "بان کی مون" دبیرکل سازمان ملل متحد از اقدام دیوف حمایت کرده و روز یکشنبه دست به اعتصاب غذا زد.

گفتنی است طبق آخرین گزارش ارائه شده از سوی فائو در حال حاضر حدود 1.02 میلیارد انسان در کشورهای جهان سوم از گرسنگی رنج می برند و روزانه دهها نفر از آنان به دلیل سوء تغذیه جان خود را از دست می دهند.

کد خبر 984643

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha