سید محمد بنی هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس، با اعلام اینکه طرح آسیا ویژن در استان هرمزگان با بی مهری مسئولان استانی روبرو است، افزود: طرح آسیا ویژن یا همان چشم انداز فوتبال آسیا که در استان هرمزگان از روز سوم خرداد ماه 88 در بندرعباس افتتاح و شروع به کار کرد با فراز و نشیب هایی روبرو شد.
بنی هاشمی در این خصوص می گوید: این طرح با هدف پیشرفت فوتبال در آسیا در برخی از کشورهای منطقه انجام و در کشور ما هم در شش استان در حال برگزاری است.
وی گفت: این طرح شامل سه بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است که در مرحله اول شامل پنج دپارتمان است و بر اساس ابلاغیه فدراسیون فوتبال و تصویب AFC اعضای ستاد ویژن استان را استاندار، معاونت برنامه ریزی استانداری، مدیر کل آموزش و پرورش، رئیس سازمان ملی جوانان، مدیرکل صدا و سیما، شهردار بندرعباس، مدیرکل تربیت بدنی و رئیس هیئت فوتبال هرمزگان تشکیل می دهند.
مسئول هماهنگ کننده طرح آسیا ویژن گفت: از روز 3 خرداد همزمان با افتتاح و شروع طرح، این هیئت فعالیت های گوناگون و مختلفی را با کمک دستگاه های متولی در این راستا انجام نمود اما برای ادامه طرح به صورت گسترده و تحقق اهداف نیازمند توجه خاص و تخصیص بودجه و منابع مالی است.
بنی هاشمی افزود: ساماندهی مدارس فوتبال در سطح استان، برگزاری کلاس های داوری و مربیگری در رده های پایه و برگزاری مسابقات لیگ ها در رده های مختلف از زمان برگزاری طرح نقطه عطفی در این راستا است و قطعا بدون بودجه و تخصیص منابع ادامه راه برای هدفمند کردن طرح در استان با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که تعهدات استان نسبت به طرح آسیاویژن چیست، خاطرنشان کرد: یکی از شرایطی که کنفدراسیون فوتبال آسیا از مجموعه استانی قبل از تصویب و آغاز طرح خواستار شدند اختصاص بودجه 400 میلیون تومانی برای آغاز این طرح در استان بود که هنوز تخصیص پیدا نکرده است.
به گفته وی، کنفدراسیون فوتبال آسیا در آخرین مکاتبه خود از هرمزگان ضمن تشکر از فعالیت های صورت گرفته در چند ماه گذشته خواستار مشارکت فعال مجموعه استان گردیده تا در کمترین زمان به هدف اصلی AFC برسد.
نظر شما