پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ آبان ۱۳۸۸، ۹:۳۶

سرانه آموزش به سبد مصرف خانوارهای ایرانی اضافه می‌شود

سرانه آموزش به سبد مصرف خانوارهای ایرانی اضافه می‌شود

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش از پیشنهاد تخصیص سرانه آموزشی در سبد مصرف خانوار در روند تهیه سند ملی آموزش و پرورش خبر داد.

مهدی نوید ادهم در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: در سند ملی آموزش و پرورش پیشنهاد کرده ایم سرانه آموزشی  دانش آموزان در سبد مصرف خانوار قرار گیرد.

سند ملی و تحول آموزش و پرورش از اواخر سال 1383 در کمیسیون ویژه و تخصصی در وزارت آموزش و پرورش در حال تهیه است که چندی پیش ویرایش اولیه آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد. این اسناد پس از تصویب نهایی در شورایعالی آموزش و پرورش به مرحله اجرا در می آیند.

دبیر شورایعالی آموزش و پرورش ادامه داد: هدف از ارائه این پیشنهاد، ایجاد فضای رقابتی در میان مدارس و گسترش عدالت آموزشی است.

معاون سابق پژوهشی وزارت آموزش و پرورش معتقد است با تخصیص سرانه آموزشی در سبد مصرف خانوار، والدین می توانند مدرسه مطلوب مورد نظرشان را انتخاب کنند و بدین ترتیب فضای رقابتی در بین مدارس ایجاد و بدنبال آن عدالت آموزشی نیز محقق می شود.

این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش افزود: در صورت تصویب این طرح، دولت باید بخشی از هزینه های آموزشی را طبق اصل 30 قانون اساسی پرداخت کند و بخش دیگر را خانواده ها براساس نوع مدرسه برای آموزش فرزندانشان سرمایه گذاری کنند.

کد خبر 984828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha