پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ آبان ۱۳۸۸، ۱۷:۲۰

12 درصد مردم خراسان شمالی به دیابت مبتلا هستند

12 درصد مردم خراسان شمالی به دیابت مبتلا هستند

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی گفت: 12.9 درصد از جمعیت 811 هزار نفری خراسان شمالی به دیابت مبتلا هستند.

جواد شاهین فر در گفتگو با خبرنگار مهر در بجنورد با اعلام این خبر که ابتلا به این بیماری در جامعه روند رو به رشدی دارد، افزود: بیماری قند یا دیابت، بیماری مزمنی است که در نتیجه اختلال در تولید و عملکرد انسولین در بدن به وجود می آید و عفونت های مکرر، عوارض چشمی، بیماری های کلیوی، آسیب دیدگی اعصاب و بیماری های قلبی عروقی از مهمترین عوارض دیابت کنترل نشده است.

وی تصریح کرد: این بیماری نه تنها از نظر مالی بار بسیار زیادی را بر بیمار و سیستم بهداشتی تحمیل می کند و از نظر انسانی عواقب و عوارض خطیری دارد بلکه به عنوان عاملی مهم برای بسیاری از بیماری های دیگر حائز اهمیت است به طوری که موجب تغییر در روند بیماری های واگیر و غیر واگیر و تاخیر در بهبودی آن ها می شود.

وی با اشاره به اهمیت توجه به این بیماری به دلیل ناشناخته باقی ماندن تا مرحله بروز عوارض اظهار داشت: شناخت بیماری و کنترل بیماران و مهمتر از آن پیشگیری از بروز بیماری با تغییر سبک زندگی از عوامل مهم در کاهش بار بیماری های غیرواگیر است.

کد خبر 984852

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha