به گزارش خبرنگار مهر در شهرکرد، حجت الاسلام علیرضا شاه فضل در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه استان چهار محال و بختیاری با اشاره به اینکه شش هزار و 200 کانون مساجد در مساجد سطح کشور در حال فعالیت هستند، اظهار داشت: از این تعداد کانون مساجد کشور 30 درصد کانونها در روستاهای کشور در حال فعالیت هستند.
وی افزود: سهمیه کانونهای مناطق محروم 60 درصد کانونهای روستایی و 40 درصد کانونهای شهری است.
شاه فضل با بیان اینکه در سطح کشور دو هزار و 300 کتابخانه در مساجد کشور فعال هستند، بیان داشت: با توجه به توان و پتانسیل کانونها 250 کانون تخصصی در سطح کشور برای بهره وری بیشتر در کانون مساجد کشور ایجاد کرده ایم.
وی بیان داشت: از زمان برپایی کانون مساجد در سطح کشور هزار و 500 نفر از نخبگان و هنرمندان فرهنگی هنری در سطح کشور شناسایی کرده ایم که هر هفته میزبان 50 نفر از این نخبیگان و هنرمندان در مجتمع آموزشی در تهران هستیم و از آموزشهای لازم فرهنگی هنری بهره مند می شوند.
وی با اشاره به اینکه اقدامات چهار سال اخیر در زمینه کتاب و کتابخوانی در مساجد تاثیر خوبی بر روی جوانان و نوجوانان کشور داشته است، بیان داشت: بالغ بر دو میلیون جلد کتاب عمومی و کمک درسی به کانون مساجد درسطح کشور ارسال شده است.
شاه فضل بیان کرد: در حال حاضر 300 هسته پژوهشی در کانون مساجد سطح کشور در حال فعالیت هستند.
وی یادآور شد: در آینده نزدیک دو هزار کتابخانه باز در مساجد استانها راه اندازی خواهد شد که هر کتابخانه باز داری دو قفسه و 200 جلد کتاب خواهد بود و سهمیه استان چهارمحال و بختیاری از این کتابخانه 50 باب کتابخانه باز است.
وی خاطرنشان کرد: اعتبار در نظر گرفته برای کتابخانه های باز یک میلیارد و 500 میلیون تومان است.
وی عنوان کرد: دو جشنواره، جشنواره فیلم و تئاتر در استان کرمان و جشنواره هنره ای تجسمی در استان خوزستان در ماه های آینده برگزار خواهد شد.
60 هزار مسجد در کل کشور وجود دارد.
نظر شما