به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی رئیس دیوان محاسبات کشور عصر روز سه شنبه میزبان اعضای کمیسیون انرژی مجلس در محل این دیوان بود.
وی دراین دیدار با تشریح رویکرد جدید دیوان محاسبات در بررسی عملکرد دستگاهها و نحوه حسابرسی اظهار داشت: از مباحث بسیار مهم از نظر دیوان نظارت آنلاین است که بر اثر آن تبادل اطلاعات دستگاهها با سرعت بیشتر انجام شود و کنترل مدیریت و مشورت لازم انجام شود و در کنار آن امکان گزارش گیری های لحظه ای فراهم شود.
رئیس دیوان محاسبات خاطر نشان کرد: در این صورت هزینه ها کاهش خواهد یافت و در این باره در بحث زیرساختارها با مخابرات به توافقات رسیدیم شاخص ها نیز در حال تدوین است. وی یادآور شد: از سوی دیگر برای اینکه نظارت را دقیق تر کنیم حسابرسی ضمنی انجام دادیم که عملکرد سه دوازدهم از دستگاهها ارائه شده و شش دوازدهم هم در حال تکمیل است.
رحمانی فضلی تصریح کرد: ما دراقدامات خود مسیر کار را مشخص کردیم به گونه ای که گره ها در راه را شناسایی کرده و اگر تخلفی مشاهده کنیم به دستگاهها کمک می کنیم تا موارد برطرف شود.
وی ادامه داد: به این ترتیب امر پیشگیری را مقدم قرار دادیم در کنار حسابرسی ضمنی و تشکیل کمیته های تخصصی، هیئت فنی برای پاسخ به سئوالات دستگاهها تشکیل دادیم.
رئیس دیوان محاسبات گفت : ما در دیوان نقاط تخلف خیز قانون را در 5 سال گذشته بررسی و احصا کردیم و به دستگاهها در سراسر کشور ارائه دادیم تا از این طریق ضمن پیشگیری از تخلفات به افزایش بهره وری کار کمک کنیم.
وی با اشاره به ارائه گزارش تفریغ بودجه سال 86 به مجلس اظهار داشت: انتظار داریم که مجلس وکمیسیون انرژی مواردی که در گزارش تفریغ 86 ارائه شد را مورد مطالعه دقیق قرار داده و نظرات و پیشنهادات خود در این خصوص را ارائه دهند حتی حاضر هستیم با وزارت نفت جلسه مشترک داشته باشیم تا مشکلات موجود حل شود.
رحمانی فضلی درپایان سخنان خود تاکید کرد: دیوان محاسبات کل کشور با سیاست های جدید نیت کمک به دستگاهها و پیشگیری از تخلفات و افزایش بهره وری دارد.
درپایان سخنان رحمانی فضلی، صفایی نسب معاون حسابرسی شرکت های دیوان گزارشی از کمیته نفت وعملکرد این وزارتخانه در بودجه 87 به نمایندگان ارائه کرد.
نظر شما