پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ آبان ۱۳۸۸، ۱۳:۱۹

هروله عشق(145)/

نامه قهرودی به امیر مکه برای حل مشکل پروازهای جده

نامه قهرودی به امیر مکه برای حل مشکل پروازهای جده

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: در نامه ای به امیر مکه خواستار حل مشکل پروازهای بازگشت حجاج ایرانی از فرودگاه جده شده ایم.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مکه مکرمه، مصطفی خاکسار قهرودی امروز چهار شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود: بخشی از مشکل قبلی در زمینه پروازهای بازگشت حجاج ایرانی حل شده و بخشی از این مشکل نیز همچنان به قوت خود باقی است و بر اساس این شرایط حجاج ایرانی بین 24 تا 35 روز در عربستان اقامت خواهند داشت.

این مقام مسئول در سازمان حج ضمن تاکید بر ادامه پیگیریها برای حل مشکل یادشده که به علت بازسازی بخشی از فرودگاه جده ایجاد شده است از پیگیری راه حلی جدید برای افزایش سرعت انتقال حجاج ایرانی خبر داد.

وی افزود: در حال رایزنی با مسئولان وزارت حج عربستان و هواپیمایی سعودی هستیم و اگر مشکل پروازهای بازگشت حجاج از فرودگاه جده مرتفع نشد، گزینه بازگشت تعداد بیشتری از حجاج از فرودگاه مدینه را در دستور کار قرار  می دهیم.

بر اساس این گزارش در صورت به نتیجه رسیدن هر کدام از دو راه حل یاد شده، سقف زمانی 35 روزه کنونی سفر حجاج به سرزمین وحی اندکی کاهش یافته و مطابق با برنامه های زمانی اعلام شده قبلی انجام می شود.

کد خبر 985904

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha