پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آبان ۱۳۸۸، ۱۷:۳۵

تصادف دو اتوبوس در استان مرکزی 29 کشته و زخمی برجای گذاشت

تصادف دو اتوبوس در استان مرکزی 29 کشته و زخمی برجای گذاشت

اراک - خبرگزاری مهر: تصادف و واژگونی دو دستگاه اتوبوس در دو حادثه، در محور توره به اراک در استان مرکزی 14 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نیروی انتظامی استان مرکزی، این حادثه در ساعت یک و 20 دقیقه بامداد امروز در محور توره اراک رخ داد و در آن 14 تن کشته و هفت نفر زخمی شدند.

در حادثه دیگری که دیشب در این محور روی داد یک دستگاه اتوبوس بالاتر از تقاطع روستای تحت محل در محور اراک توره واژگون شد که 8 مسافر آن زخمی شدند.

زخمی های این دو سانحه به بیمارستان تامین اجتماعی شازند اراک منتقل شدند.

کارشناس راهنمایی و رانندگی پلیس راه توره علت این واژگونی را هم لغزندگی جاده و ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه دانست.

رفع نقص فنی اتوبوس، راننده و کمک راننده را به کشتن داد

به گفته رئیس مرکز اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی رفع نقص فنی اتوبوس راننده و کمکش را به کشتن داد.

بنابراین گزارش یک دستگاه اتوبوس در کلیومتر 45 ساوه به همدان به دلیل نقص فنی در کنار جاده متوقف و راننده و کمک آن مشغول رفع نقص فنی اتوبوس در داخل جاده بودند که یک دستگاه کامیون به آنها برخورد و هر دو نفر جان خود را از دست می دهند.

کارشناس پلیس راه علت این سانحه را بی‌احتیاطی راننده به علت عدم استفاده از علائم هشدار دهنده حین توقف خودرو و بی‌احتیاطی راننده کامیون به علت عدم توجه کافی به جلو به میزان 50 درصد تشخیص داده است.

کد خبر 986046

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha