به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، شمس الدین حسینی بعد از ظهر چهارشنبه در حاشیه جلسه مشترک با هنرمندان استان به خبرنگاران گفت: کارگروه فرهنگ و هنر سفرهای شهرستانی به منظور دریافت طرحهای پیشنهادی هنرمندان تشکیل می شود.
وی افزود: انتظار از تبریز با وجود پیشینه تاریخی فرهنگی و ادبی بیش از سایر مراکز استانی کشور است.
حسینی توجه بیشتر به مفاخر ادبی را لازم دانست و گفت: باید در معرفی و یادبود مفاخر گامهای بلندتری برداریم.
وی افزود: معتقدم تبریز علاوه بر ارائه طرح برای استان می تواند طرح هایی برای تحقق رویکردهای فرهنگی کشور نیز بردارد.
حسینی از برگزاری همایش بین المللی شاعران ایران و جهان در سال جاری خبر داد و گفت: آذربایجان و به خصوص تبریز می توانند محور شعر و ادب ایران باشند.
وی با اشاره به کمبودهای فرهنگی کشور گفت: تنها توجه به زیرساخت ها برای توسعه بخش فرهنگی کافی نیست.
حسینی افزود: نگاه ها باید نرم افزاری باشد و به سمت تولید هرچه بیشتر برنامه هایی با محتوای مناسب پیش برویم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیتهای صورت گرفته را پاسخگوی کمبودهای فرهنگی ندانست و اظهار داشت: جای تاسف است که در بسیاری از شهرستانها حتی یک سالن سینما هم نداریم.
وی همچنین توجه به توانمندی های موجود را نیازی اساسی دانست و گفت: باید با توجه بیشتر به افراد مستعد در زمینه های مختلف فرصت ایجاد آثار کیفی فاخر را فراهم کنیم.
نظر شما