پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ آبان ۱۳۸۸، ۱۸:۲۲

در سال 87؛

ازدواج جوانان در خراسان رضوی 7.3 درصد افزایش داشته است

ازدواج جوانان در خراسان رضوی 7.3 درصد افزایش داشته است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان ملی جوانان خراسان رضوی گفت: در سال گذشته شاهد افزایش 7.3 درصدی ازدواج و 6.6 درصدی طلاق در خراسان رضوی بوده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، هادی طالبیان عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف تاسیس این مجمع افزود: مجمع خیرین ازدواج به عنوان یک مجمع کاملا مردمی برای کمک به دولت در جهت ساماندهی امر ازدواج، نقش آفرینی عامه مردم و شبکه سازی برای استفاده از ظرفیتهای موجود با حضور تعدادی زیادی از خیرین استان تشکیل خواهد شد.

رئیس سازمان ملی جوانان خراسان رضوی اظهار داشت: با توجه به اینکه 47 درصد طلاقها در پنج سال اول زندگی اتفاق می افتد طرح مشاوره های قبل از طلاق و بعد از ازدواج از سوی استان خراسان به هیئت دولت ارائه و با نظر مثبت ریاست جمهوری تا پایان سال در استان اجرایی خواهد شد.

رئیس کارگروه جوانان استان افزود: برگزاری همایش زوج خوشبخت ایرانی، برگزاری نمایشگاه دائمی مطلع عشق، تولید برنامه های تلویزیونی و آغاز به کار سایت تخصصی ازدواج از مهمترین برنامه های هفته پیوند آسمانی در سطح استان است.

وی بیان کرد: همایش ملی زوج خوشبخت به سه محور تقدیر از سازمانهای برتر، زوجین برتر و گروه های مرجع در آذرماه در مشهد برگزار خواهد شد و علاوه بر این هشت برنامه طراحی شده در دستور کار است که دو برنامه مدل مشاوره ازدواج و طرح مشهد پایگاه پیوند ازدواج به صورت کشوری به تصویب هیئت دولت رسیده است.

طالبیان افزود: سند برنامه استانی، ازدواج و طلاق، برنامه چهار ساله پیشگیری که توسط مرکز مطالعات منطقه ای جوانان در دانشگاه فردوسی تهیه شده است و شبکه فعالین ازدواج شفا از برنامه های اجرایی در سال جاری است.

رئیس سازمان ملی جوانان خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد که با انتخاب آگاهانه به موقع و ساده شاهد دوام نهاد خانواده در سطح استان باشیم.

کد خبر 986205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha