ناصر گروسی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: در حال حاضر بسیاری از ورزشهای رزمی از نظر بودجه های اختصاص یافته و نحوه برگزاری مسابقات با مشکلات زیادی روبرو هستند که این امر در مورد ورزش کونگ فو نیز بسیار پررنگ است.
وی ادامه داد: ورزش کونگ فو بیش از سایر ورزشها از نظر مالی و نحوه برگزاری و ساماندهی مسابقات محروم مانده و مورد اجحاف قرار گرفته تا جاییکه ما در اعزام تیمها و برگزاری مسابقات به رغم پتانسیلهای بالای موجود با مشکلات عدیده ای مواجه هستیم.
این مسئول بیان کرد: کرج در ورزش کونگ فو همچون سایر رشته ها دارای قهرمانان و سبکهای فراوان است به طوریکه در حال حاضر سبکها و فرمهای ناصر احمدی(قهرمان فرم زمینی جهان) به عنوان الگو از طریق فدراسیون کونگ فو به تمام کشور ابلاغ شده است.
گروسی یادآور شد: ناصر احمدی دارای چندین مدال طلای جهانی است و در تایلند عنوان بهترین فرم زن جهان را به خود اختصاص داده است.
وی اضافه کرد: هیئتهای کونگ فو روند رو به رشد و قابل توجهی داشته است و باید شرایط لازم برای رشد آنها فراهم شود.
گروسی خاطرنشان کرد: کرج پتانسیلهای زیادی در زمینه ورزشهای رزمی دارد که متاسفانه به همه آنها توجه نشده و همچنان با مشکلات مختلفی روبرو هستیم
نظر شما