پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آبان ۱۳۸۸، ۱۷:۳۸

معاون وزیر بازرگانی:

ظرفیت ذخیره‌سازی گندم ‌به 9 میلیون تن افزایش می‌یابد‌

ظرفیت ذخیره‌سازی گندم ‌به 9 میلیون تن افزایش می‌یابد‌

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون وزیر بازرگانی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در احداث سیلو در کشور گفت: با تداوم نهضت سیلوسازی ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در کشور به 9 میلیون تن افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، حمید علیخانی که به عنوان نماینده دولت در سراب حضور داشت، افزود: هم اکنون ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در کشور حدود شش میلیون تن است و این ظرفیت برای کشور کافی نیست.

وی با بیان اینکه ساخت سیلوهای گندم در سال‌های اخیر به بخش خصوصی واگذار شده است، اظهار داشت: با واگذاری این فعالیت‌ها به بخش خصوصی، نهضت سیلوسازی در کشور به وجود آمد و طی چند سال اخیر ظرفیت خوبی در این زمینه ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی کشور، اعطای تسهیلات بانکی به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را بسیار گره‌گشا دانست و اظهار داشت: با توجه به مصوبات اخیر هیئت دولت، مشکلات موجود در این زمینه در آینده نزدیک رفع خواهد شد و در نتیجه شاهد تکمیل شدن پروژه‌های نیمه تمام و افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی گندم خواهیم بود.

علیخانی به میزان گندم خریداری شده در طی سال‌های اخیر اشاره کرده و افزود: با توجه به وضعیت نامناسب کشاورزی در سال گذشته، مجبور به واردات گندم بین 6 تا 7 میلیون تن شدیم اما امسال حدود 10 میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شده و ما به دنبال صادرات این محصول کشاورزی هستیم.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی کشور، موضوع کیفیت و استانداردسازی نان را یکی از اولویت‌های مهم شرکت بازرگانی دولتی دانست و گفت: نان صنعتی جای نان سنتی را نمی‌گیرد و با توجه به فواید فراوان نان صنعتی تلاش می‌شود تا با برنامه‌ریزی‌های مناسب سهم نان صنعتی از هفت درصد کنونی به 20 درصد افزایش یابد و برای همین منظور پنج کارخانه جدید نان صنعتی تا پایان سال در کشور راه‌اندازی می‌شود.

علیخانی همچنین به فواید و مزایای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: رسانه‌های جمعی می‌توانند کمک بسیار موثری برای رفع ابهامات مردم در رابطه با لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها انجام دهند تا ابهامات مردم نسبت به این طرح رفع شود.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی خاطرنشان کرد: هرچه ابهامات و تردیدهای مردم بیشتر باشد، این تغییرات کندتر صورت می‌گیرد و اصحاب رسانه می‌توانند کمک خوبی در این زمینه انجام دهند تا از التهاب مردم بکاهند.

کد خبر 986549

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha