پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۲۷

مهراد به مهر خبر داد:

همکاری پایگاههای استنادی علوم جهان اسلام و رتبه بندی دانشگاههای جهان

همکاری پایگاههای استنادی علوم جهان اسلام و رتبه بندی دانشگاههای جهان

رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از همکاری این پایگاه با پایگاه رتبه بندی دانشگاههای جهان (QS) خبر داد.

جعفر مهراد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: QS پنجمین کنفرانس متخصصان آموزش عالی را روزهای 24 تا 26 نوامبر 2009 برابر با 3 تا 5 آذرماه در کوالالامپور برگزار می کند که در این کنفرانس از ایران پایگاه استنادی علوم جهان اسلام شرکت می کند که این پایگاه درباره اعتباربخشی به مجلات علمی و نظام استنادی علوم جهان اسلام (ISC) مطالبی را در کنفرانس ارائه می دهد.

وی اظهار داشت: در نشست مالزی براساس ملاحظات و تفاهم های به عمل آمده اولیه درباره امکان همکاریهای ISC و QS در زمینه رتبه بندی های دانشگاهها نیز مذاکره خواهد شد.

رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: بررسی برنامه های پنجمین نشست متخصصان آموزش عالی QS در مالزی نشان می دهد که حضور موسسات آموزش عالی ایران (چه بخش دولتی و چه بخش خصوصی) در این نشست کمرنگ است. این در حالی است که دانشگاههای کشور جهت موقعیت یابی، ایجاد فضاهای مناسب علمی برای شناخت بیشتر، معرفی واقعیت های عینی و ملموس مرتبط با فعالیت های آموزشی و پژوهشی، جذب دانشجویان بین المللی، گشودن راه های تعامل علمی و برقراری ارتباطات بین المللی باید در کنفرانس هایی که مستقیما با برنامه های آنها ارتباط دارد فعالانه شرکت کنند.

وی افزود: نادیده گرفتن این فرصت ها نقش آموزشی و پژوهشی دانشگاههای کشور را تضعیف کرده و سهم آنها را از کل فعالیت علمی تحقیقاتی دانشگاههای جهان کاهش می دهد.

مهراد همچمنین از برگزاری نخستین کنفرانس QS-MAPLE در روزهای 2 تا 3 ماه مه 2010 با همکاری دانشگاه ملک سعود در ریاض در عربستان سعودی خبر داد و گفت: در این کنفرانس متخصصان آموزش عالی از کشورهای خاورمیانه و آفریقا شرکت خواهند کرد.

کد خبر 986555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha