به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیدحسن یحیوی پنجشنبه در شصتمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: متاسفانه امسال سطح نمره عمومی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در امتحان جامع علوم پایه بسیار پایین بود اما در رشته دندانپزشکی به عکس سطح نمره دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون جامع علوم پایه بالا بوده و این دانشگاه رتبه کشوری را کسب کرد.
وی افزود: در امتحان جامع کارورزی نیز به غیر از واحد های تهران، اردبیل و نجف آباد سطح نمره باقی واحدها پایین بوده و انتظارات ریاست دانشگاه را پاسخگو نبوده است.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اظهار داشت: در سال جاری 26 دانشجو به طور مستقیم و بدون گذراندن دوره طرح به دوره تخصص گام نهادند.
یحیوی با اشاره به کسب رتبه اول توسط دانشجوی دانشگاه آزاد در المپیاد دانشجویی امسال گفت: از کلیه واحد های دانشگاه آزاد می خواهم که المپیادهای دانشجویی را دست کم نگرفته و برای آن برنامه ریزی و تلاش کنند.
وی گفت: وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی در خصوص برگزاری دوره های تخصص پزشکی در دانشگاه آزاد تنها با ایجاد تخصص های دنداپزشکی موافقت کرده که این در نوع خود حائز اهمیت است.
نظر شما