به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری میدل ایست، از آغاز درگیری های زمینی نیروهای عربستان سعودی با گروه الحوثی در سوم نوامبر گذشته (12 آبان ماه) آمار نظامیان کشته شده عربستانی به 10 نفر رسید.
روز گذشته یک نظامی عربستان در تبادل آتش متقابل حوثی ها با نظامیان سعودی در منطقه کوهستانی جبل دخان کشته شد.
از سوی دیگر نیروی دریایی عربستان که کنترل دریای سرخ و خلیج عدن را بر عهده دارد از حمله به دو قایق مشکوک خبر داده است.
بنابر اعلام نیروی دریایی عربستان، این دو قایق مشکوک احتمالا از سومالی به سمت یمن در حرکت بوده اند، که پس از بی توجهی به اخطارهای مکرر، مورد حمله قرار گرفته اند.
نیروی دریایی عربستان از آغاز درگیری های زمینی با حوثی ها در شمال یمن، به طور ویژه کنترل مرزهای دریایی با یمن را در دستور کار خود قرار داده است.
نظر شما